Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: majista95 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6515
majista95 Monte Penedo FC
11q1w Tactiek Mancos
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 41.1
formidable Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Petardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nazyapmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazyapmaz passt de bal met de wreef. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Nazyapmaz de bal. Nazyapmaz probeert naar een medespeler te passen. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Daar is Nowitzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan onderschept slim de pass. Amirbekyan schiet op doel. Tutić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Peniche rent richting de bal. Peniche passt de bal met de wreef. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz geeft de bal voor. Stadnik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Requena de bal. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Requena krijgt een gele kaart. Amirbekyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nazyapmaz probeert naar een medespeler te passen. Amirbekyan heeft problemen om de bal te vangen. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. Kopistko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Monte Penedo FC 1:0

36e minuut.
Harper speelt de bal door. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan onderschept slim de pass. Amirbekyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Monte Penedo FC 2:0

39e minuut.
Stadnik speelt de bal door. Kanu is nu in balbezit. Kanu passt de bal met de wreef. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Tutić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kanu passt de bal in één keer door. Nazyapmaz heeft problemen om de bal te vangen. Nazyapmaz geeft de bal voor. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 30%, Monte Penedo FC 70%.
majista95 - Monte Penedo FC 2:0

49e minuut.
Kanu kopt de bal weg. Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amirbekyan schiet op doel. Tutić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Monte Penedo FC 3:0

57e minuut.
Kanu probeert naar een medespeler te passen. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nović krijgt een gele kaart. Stadnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Petardo met een snel genomen vrije trap. Amirbekyan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kanu is nu in balbezit. Kanu speelt de bal door. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan schiet op doel. Tutić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Monte Penedo FC 4:0

66e minuut.
Kanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nović de bal onder controle te krijgen. Stadnik rent richting de bal. Stadnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Nowitzki de bal onder controle te krijgen. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş passt de bal in één keer door. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kanu met een sublieme pass. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz geeft de bal voor. Nowitzki heeft problemen om de bal te vangen. Amirbekyan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stadnik de bal. Stadnik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Monte Penedo FC 5:0

78e minuut.
Maltesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan onderschept slim de pass. Stadnik is nu in balbezit. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan passt de bal zonder na te denken. Tutić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Peniche kopt de bal weg. Nazyapmaz probeert naar een medespeler te passen. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Peniche de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nazyapmaz geeft een lange en hoge pass. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kopistko krijgt een gele kaart. Stadnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Monte Penedo FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 16%, Monte Penedo FC 84%.
majista95 - Monte Penedo FC 6:0