Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FC Masterhand Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2083
FC Masterhand Renegades United
master find02 Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
10% Spel op eigen helft 90%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 24.4
zeer goed Schieten zwak
formidabel Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru is nu in balbezit. Ciobotaru geeft de bal voor. Bănescu springt en kopt de bal. Andrienko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Bănescu haalt uit met een fantastische trap. Andrienko probeert naar een medespeler te passen. Ciobotaru kopt de bal weg. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Gerasimyuk rent richting de bal. Ciobotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobotaru geeft een lange en hoge pass. Bănescu krijgt zijn hoofd ertegen. Andrienko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - Renegades United 1:0

11e minuut.
Armeanca met de inworp. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru passt de bal in één keer door. Lascu is nu in balbezit. Lascu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Armeanca passt de bal in één keer door. Lascu heeft problemen om de bal te vangen. Ciobotaru is nu in balbezit. Lascu is nu in balbezit. Lascu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pikhur rent richting de bal. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca geeft de bal voor. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Armeanca is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Armeanca neemt de hoekschop. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Minea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciumak rent richting de bal. Ciumak geeft de bal voor. Lascu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zakharov is nu in balbezit. Lascu verovert de bal door een tackle van achteren. Lascu passt de bal zonder na te denken. Bănescu rent richting de bal. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. Andrienko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak geeft een lange en hoge pass. Oleynik probeert de bal met de borst te controleren. Lascu is nu in balbezit. Lascu geeft de bal voor. Andrienko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu is nu in balbezit. Bănescu is nu in balbezit. Lascu is nu in balbezit. Lascu haalt uit met een fantastische trap. Andrienko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - Renegades United 2:0

32e minuut.
Oleynik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armeanca met een snelle inworp. Ciobotaru geeft een lange en hoge pass. Bănescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Khiblin bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca geeft een lange en hoge pass. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Lascu is nu in balbezit. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu rent richting de bal. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - Renegades United 3:0

38e minuut.
Armeanca rent richting de bal. Armeanca speelt de bal door. Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Ochetan passt de bal in één keer door. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak passt de bal in één keer door. Bănescu rent richting de bal. Bănescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ciobotaru kopt de bal weg. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu passt de bal zonder na te denken. Bănescu rent richting de bal. Bănescu draait met de bal, schiet en ... Andrienko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minea met de inworp. Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Tetenko komt het veld opgelopen. Kotenko komt het veld opgelopen. Kalinichenko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masterhand 9%, Renegades United 91%.
FC Masterhand - Renegades United 3:0

47e minuut.
Minka verovert de bal door een tackle van achteren. Minka geeft de bal voor. Armeanca kopt de bal weg. Lascu rent richting de bal. Lascu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalinichenko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - Renegades United 4:0

52e minuut.
Oleynik kopt de bal weg. Ciumak met een sublieme pass. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu draait met de bal, schiet en ... Kalinichenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalinichenko met een sublieme pass. Ciumak kopt de bal weg. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - Renegades United 5:0

59e minuut.
Minea speelt de bal door. Ochetan speelt de bal door. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu haalt uit met een fantastische trap. Kalinichenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - Renegades United 6:0

60e minuut.
Iakovlev komt het veld opgelopen. Hagi komt het veld opgelopen. Ivansuc komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hagi speelt de bal door. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru passt de bal in één keer door. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tetenko is nu in balbezit. Hagi rent richting de bal. Tetenko begaat een overtreding. Tetenko krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Hagi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pîrvu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ivansuc kopt de bal weg. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu haalt uit met een fantastische trap. Kalinichenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ochetan passt de bal zonder na te denken. Ciumak rent richting de bal. Ciumak passt de bal in één keer door. Armeanca geeft een hoge lob. Ivansuc springt en kopt de bal. Kalinichenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Lascu rent richting de bal. Ochetan geeft een hoge lob. Daar is Minka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - Renegades United 7:0

73e minuut.
Armeanca kopt de bal weg. Lascu is nu in balbezit. Lascu probeert naar een medespeler te passen. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. Kalinichenko bokst de bal weg.

81e minuut.
Lascu heeft problemen om de bal te vangen. Lascu met een sublieme pass. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - Renegades United 8:0

88e minuut.
Ciumak is nu in balbezit. Ciumak passt de bal zonder na te denken. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc schiet op doel. Kalinichenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - Renegades United 9:0

90e minuut.
Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan passt de bal met de wreef. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc schiet op doel. Kalinichenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - Renegades United 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masterhand 11%, Renegades United 89%.
FC Masterhand - Renegades United 10:0