Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mosfor Park
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4531
Mosmorfosfor Schnell-Hell Lorraine
Rev.05 Tactiek vierzweidreieins
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
55.4 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Schwarz rent richting de bal. Schwarz passt de bal zonder na te denken. Itkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Itkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Schnell-Hell Lorraine 0:1

7e minuut.
Lara passt de bal met de wreef. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thuận bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti onderschept slim de pass. Forchetti draait met de bal, schiet en ... Solari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Testosteron speelt de bal door. Rucli is nu in balbezit. Rucli geeft een hoge lob. Itkonen is nu in balbezit. Itkonen draait met de bal, schiet en ... Manresa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Qasımzadə probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thuận verovert de bal door een tackle van achteren. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti haalt uit met een fantastische trap. Solari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mosmorfosfor - Schnell-Hell Lorraine 1:1

31e minuut.
Genechten probeert naar een medespeler te passen. Solèr bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey onderschept slim de pass. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Testosteron met een snelle inworp. Som rent richting de bal. Som geeft een hoge lob. Itkonen krijgt zijn hoofd ertegen. Manresa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Lantez passt de bal met de wreef. Pessegueiro probeert naar een medespeler te passen. Schwarz probeert naar een medespeler te passen. Itkonen is nu in balbezit. Itkonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Schwarz is nu in balbezit. Schwarz met een sublieme pass. Itkonen is nu in balbezit. Itkonen draait met de bal, schiet en ... Manresa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 52%, Schnell-Hell Lorraine 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mosmorfosfor - Schnell-Hell Lorraine 1:1

54e minuut.
Rucli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Noyette de bal onder controle te krijgen. Itkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Itkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Schnell-Hell Lorraine 1:2

61e minuut.
Hennessey onderschept slim de pass. Hennessey passt de bal in één keer door. Sakurai is nu in balbezit. Sakurai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mosmorfosfor - Schnell-Hell Lorraine 2:2

62e minuut.
Haller komt het veld opgelopen. Vincent komt het veld opgelopen. Dewarrat komt het veld opgelopen. Lechner komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kin Leung komt het veld opgelopen. Zangger komt het veld opgelopen. Paganel komt het veld opgelopen. Borhardt komt het veld opgelopen. Wódkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 36%, Schnell-Hell Lorraine 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mosmorfosfor - Schnell-Hell Lorraine 2:2