Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły Rafała P. KS Polonia Skierniewice
lig mistzow4 def Tactiek po CC
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
82.2 gemiddelde waardering 84.1
wonderbaarlijk Schieten wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen briljant


2e minuut.
Auribault rent richting de bal. Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault schiet op doel. Cassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Gallen rent richting de bal. Gallen geeft een hoge lob. Kuchta kopt de bal weg. Marti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Jonowski met een sublieme pass. Uluçınar is nu in balbezit. Vella onderschept slim de pass. Vella geeft een hoge lob. Kuchta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Grudniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döbbel onderschept slim de pass. Fodrowski probeert naar een medespeler te passen. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer schiet op doel. Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Auribault rent richting de bal. Mętel geeft de bal voor. Kuchta kopt de bal weg. Marti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marti haalt uit met een fantastische trap. Kondres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Auribault verovert de bal door een tackle van achteren. Auribault speelt de bal door. Fajfer is nu in balbezit. Fajfer schiet op doel. Cassian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Rafała P. - KS Polonia Skierniewice 1:0

26e minuut.
Vella verovert de bal door een tackle van achteren. Mövlüyarov geeft de bal voor. Grudniewski is nu in balbezit. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Kondres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Jonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marti is nu in balbezit. Marti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orły Rafała P. - KS Polonia Skierniewice 1:1

36e minuut.
Fajfer rent richting de bal. Czerkas onderschept slim de pass. Czerkas geeft een lange en hoge pass. Marti krijgt zijn hoofd ertegen. Kondres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ramalho passt de bal zonder na te denken. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski passt de bal met de wreef. Auribault is nu in balbezit. Auribault draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bondăreţ kopt de bal weg. Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta onderschept slim de pass. Grudniewski rent richting de bal. Grudniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Rafała P. - KS Polonia Skierniewice 1:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerkas met een snelle inworp. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ geeft de bal voor. Marti maakt een snoekduik en kopt de bal. Kondres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Rafała P. 49%, KS Polonia Skierniewice 51%.
Orły Rafała P. - KS Polonia Skierniewice 1:2

58e minuut.
Mętel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski begaat een overtreding. Benkowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho passt de bal zonder na te denken. Bulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek haalt uit met een fantastische trap. Cassian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orły Rafała P. - KS Polonia Skierniewice 2:2

75e minuut.
Ramalho passt de bal met de wreef. Bulek is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ramalho neemt de hoekschop. Bulek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mövlüyarov met een snelle inworp. Czerkas is nu in balbezit. Czerkas geeft een lange en hoge pass. Marti is nu in balbezit. Marti schiet op doel. Kondres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Grudniewski kopt de bal weg. Uluçınar geeft een lange en hoge pass. Ramalho is nu in balbezit. Ramalho geeft de bal voor. Fajfer krijgt zijn hoofd ertegen. Cassian bokst de bal weg.

85e minuut.
Uluçınar geeft een hoge lob. Fajfer rent richting de bal. Gallen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gallen krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Mövlüyarov is nu in balbezit. Jonowski rent richting de bal. Met opzet legt Mövlüyarov zijn tegenspeler op de grond. Mövlüyarov krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Fajfer is nu in balbezit. Gallen geeft een hoge lob. Kuchta kopt de bal weg. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap. Kondres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marti is nu in balbezit. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziobak onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Rafała P. - KS Polonia Skierniewice 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Rafała P. 50%, KS Polonia Skierniewice 50%.
Orły Rafała P. - KS Polonia Skierniewice 2:3