Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bomagol Jagiellonia Białystok
bgol3 Tactiek Samolocik bmg
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
81.1 gemiddelde waardering 83.1
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen brilliant
brilliant Verdedigen magical


4e minuut.
Genca onderschept slim de pass. Genca geeft een lange en hoge pass. Precel kopt de bal weg. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh schiet op doel. MacLennan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Gabrian geeft een lange en hoge pass. Balogh is nu in balbezit. Balogh passt de bal met de wreef. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Jagiellonia Białystok 0:1

17e minuut.
Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian geeft de bal voor. Dusenne rent richting de bal. Dusenne haalt uit met een fantastische trap. Mäe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bomagol - Jagiellonia Białystok 1:1

28e minuut.
Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran begaat een overtreding. Grzywiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzywiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balogh kopt de bal weg. Precel is nu in balbezit. Precel draait met de bal, schiet en ... Tyfos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Jagiellonia Białystok 1:2

31e minuut.
Genca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golemi is nu in balbezit. Met opzet legt Balogh zijn tegenspeler op de grond. Balogh krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Guran is nu in balbezit. Met opzet legt Fink zijn tegenspeler op de grond. Guran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guran zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Albreht maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bomagol - Jagiellonia Białystok 2:2

34e minuut.
Balogh met een sublieme pass. Klungelig pakt Grzywiński de bal. Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. Büyükburç is nu in balbezit. Büyükburç draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Buitenspel voor Albreht. Goede buitenspelval van de verdediging. Escobar neemt vlug de vrije trap. Balogh is nu in balbezit. Balogh geeft de bal voor. Precel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 55%, Jagiellonia Białystok 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bomagol - Jagiellonia Białystok 2:2

46e minuut.
Espitia Navarro passt de bal met de wreef. Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. Precel rent richting de bal. Precel haalt uit met een fantastische trap. MacLennan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Albreht geeft een lange en hoge pass. Genca verovert de bal door een tackle van achteren. Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft de bal voor. Albreht maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Jagiellonia Białystok 3:2

53e minuut.
Tyfos rent richting de bal. Grzywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywiński passt de bal in één keer door. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Grzywiński is nu in balbezit. Berent is nu in balbezit. Berent passt de bal in één keer door. Albreht rent richting de bal. Albreht schiet op doel. Mäe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Espitia Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia Navarro met een sublieme pass. Balogh speelt de bal door. Precel is nu in balbezit. Precel draait met de bal, schiet en ... MacLennan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bomagol - Jagiellonia Białystok 3:3

76e minuut.
Daar is Golemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genca met een sublieme pass. Balogh is nu in balbezit. Balogh geeft een hoge lob. Precel krijgt zijn hoofd ertegen. MacLennan bokst de bal weg. Pelikán is nu in balbezit. Büyükburç begaat een overtreding. Büyükburç krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Berent geeft de bal voor. Iftodi heeft problemen om de bal te vangen. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Jagiellonia Białystok 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 59%, Jagiellonia Białystok 41%.
FC Bomagol - Jagiellonia Białystok 4:3