Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szarzujace dziki FC Toboł Kostanaj
Arsene Wenger Tactiek pojszlo pat
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
78.4 gemiddelde waardering 80
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen briljant
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Regente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knight is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banaszak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brestenský is nu in balbezit. Quốc Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Nowacki geeft de bal voor. Gürpınar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Libert kopt de bal weg. Knobel rent richting de bal. Knobel speelt de bal door. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček haalt uit met een fantastische trap. Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Regente speelt de bal door. Knobel met een sublieme pass. Libert rent richting de bal. Libert geeft een lange en hoge pass. Juříček maakt een snoekduik en kopt de bal. Molina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Baena kopt de bal weg. Schauwaers geeft een lange en hoge pass. Korytkiewicz kopt de bal weg. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček haalt uit met een fantastische trap. Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Quốc Phương met een sublieme pass. Knobel probeert naar een medespeler te passen. Libert rent richting de bal. Libert geeft een hoge lob. Juříček krijgt zijn hoofd ertegen. Molina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Juříček rent richting de bal. Zahid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juříček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Juříček neemt zijn aanloop. Molina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szarzujace dziki - FC Toboł Kostanaj 1:0

21e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight geeft een lange en hoge pass. Gürpınar kopt de bal weg. Brestenský is nu in balbezit. Brestenský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Raţă passt de bal met de wreef. Knobel probeert naar een medespeler te passen. Libert bereikt de bal nog maar net als eerste. Libert geeft een lange en hoge pass. Juříček krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nowacki rent richting de bal. Nowacki passt de bal zonder na te denken. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight geeft een hoge lob. Brestenský springt en kopt de bal. Lomozník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Jegliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knight met een snelle inworp. Nowacki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Raţă probeert naar een medespeler te passen. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers geeft een lange en hoge pass. Libert rent richting de bal. Libert geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Regente probeert naar een medespeler te passen. Knobel met een sublieme pass. Libert heeft problemen om de bal te vangen. Libert geeft een lange en hoge pass. Juříček maakt een snoekduik en kopt de bal. Molina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Schauwaers passt de bal met de wreef. Knobel is nu in balbezit. Knobel speelt de bal door. Juříček rent richting de bal. Juříček schiet op doel. Molina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szarzujace dziki 41%, FC Toboł Kostanaj 59%.
szarzujace dziki - FC Toboł Kostanaj 1:0

55e minuut.
Rigal geeft een hoge lob. Brestenský kopt de bal weg. Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight geeft een hoge lob. Gürpınar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Knobel kopt de bal weg. Libert geeft de bal voor. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szarzujace dziki - FC Toboł Kostanaj 2:0

66e minuut.
Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers passt de bal zonder na te denken. Libert rent richting de bal. Libert geeft de bal voor. Juříček springt en kopt de bal. Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Puszka met een sublieme pass. Knobel probeert naar een medespeler te passen. Libert bereikt de bal nog maar net als eerste. Libert geeft de bal voor. Juříček springt en kopt de bal. Molina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Schauwaers probeert naar een medespeler te passen. Libert is nu in balbezit. Libert passt de bal zonder na te denken. Juříček rent richting de bal. Juříček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szarzujace dziki 42%, FC Toboł Kostanaj 58%.
szarzujace dziki - FC Toboł Kostanaj 2:0