Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Pawłowice Dragon Ball
2 A III L 1 W Tactiek DRAGON BALL
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
76.6 gemiddelde waardering 80.4
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen magical


1e minuut.
Vlaicu met een sublieme pass. Tuccio rent richting de bal. Vachalovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio onderschept slim de pass. Tuccio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Giraudi verovert de bal door een tackle van achteren. Giraudi passt de bal zonder na te denken. Bruks rent richting de bal. Bruks geeft de bal voor. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - Dragon Ball 1:0

21e minuut.
Riveros met een sublieme pass. Daar is Tuccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Vachalovský zijn tegenspeler op de grond. Vachalovský krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tuccio rent richting de bal. Vachalovský maakt een afschuwelijke overtreding. Tuccio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dương Khánh met een snel genomen vrije trap. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bruks rent richting de bal. Bruks geeft een lange en hoge pass. Gorzała springt en kopt de bal. Ripodas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - Dragon Ball 2:0

42e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu geeft de bal voor. Tuccio kopt de bal weg. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... Grđan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Pawłowice 63%, Dragon Ball 37%.
Piast Pawłowice - Dragon Ball 2:0

54e minuut.
Onciu passt de bal met de wreef. Bruks rent richting de bal. Šaraba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šaraba krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaraba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bruks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bruks is nu in balbezit. Bruks geeft de bal voor. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen. Decarolis bokst de bal weg.

66e minuut.
Ripodas geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraudi is nu in balbezit. Huenchulaf verovert de bal door een tackle van achteren. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Grđan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Vlaicu passt de bal met de wreef. Dương Khánh met een sublieme pass. Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu geeft een hoge lob. Huenchulaf maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Yumurtacı met een sublieme pass. Bruks probeert naar een medespeler te passen. Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri geeft de bal voor. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Onciu speelt de bal door. Meri rent richting de bal. Meri passt de bal met de wreef. Pračko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pračko draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - Dragon Ball 3:0

87e minuut.
Onciu rent richting de bal. Onciu passt de bal met de wreef. Meri rent richting de bal. Meri geeft de bal voor. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - Dragon Ball 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Pawłowice 59%, Dragon Ball 41%.
Piast Pawłowice - Dragon Ball 4:0