Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Pawłowice Zabujcze Strzały
2 A III L 1 W Tactiek 532_att
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
76.3 gemiddelde waardering 76.4
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen magical


6e minuut.
Bruks rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruks geeft een hoge lob. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal. Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bestry heeft problemen om de bal te vangen. Tajner onderschept slim de pass. Bruks is nu in balbezit. Bruks geeft de bal voor. Gorzała springt en kopt de bal. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tajner geeft een lange en hoge pass. Gorzała is nu in balbezit. Haroutiunyan begaat een overtreding. Haroutiunyan krijgt een gele kaart. Gorzała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gorzała springt en kopt de bal. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bruks met een sublieme pass. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorzała raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorzała kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - Zabujcze Strzały 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Pawłowice 58%, Zabujcze Strzały 42%.
Piast Pawłowice - Zabujcze Strzały 1:0

48e minuut.
Tajner met een sublieme pass. Inworp. Bestry met de inworp. Ješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ješić geeft een lange en hoge pass. Grđan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piast Pawłowice - Zabujcze Strzały 1:1

52e minuut.
Ruminkiewicz onderschept slim de pass. Ruminkiewicz passt de bal zonder na te denken. Bestry rent richting de bal. Bestry geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Grđan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Bruks de bal. Bruks speelt de bal door. Pračko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pračko geeft de bal voor. Nicolici kopt de bal weg. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Szmiel komt het veld opgelopen. Lestofante komt het veld opgelopen. Steinbrenner komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hesters komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szmiel geeft een hoge lob. Steinbrenner kopt de bal weg. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz schiet op doel. Grđan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - Zabujcze Strzały 1:2

86e minuut.
Vasajari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasajari passt de bal zonder na te denken. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Grđan bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Meri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meri passt de bal zonder na te denken. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Pawłowice 64%, Zabujcze Strzały 36%.
Piast Pawłowice - Zabujcze Strzały 1:2