Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Polonia Skierniewice FC Kryry
po CC Tactiek wing 2024 v.2
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
85.2 gemiddelde waardering 80.1
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
magisch Verdedigen briljant


6e minuut.
Grudniewski rent richting de bal. Grudniewski geeft de bal voor. Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Ortiz bokst de bal weg.

7e minuut.
Hlaváč verovert de bal door een tackle van achteren. Hlaváč geeft een lange en hoge pass. Bicski kopt de bal weg. Martín Morín rent richting de bal. Sikelianos verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polonia Skierniewice - FC Kryry 0:1

13e minuut.
Czerkas passt de bal met de wreef. Demirel is nu in balbezit. Demirel speelt de bal door. Grudniewski is nu in balbezit. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gallen rent richting de bal. Gallen probeert naar een medespeler te passen. Demirel speelt de bal door. Mövlüyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mövlüyarov geeft een lange en hoge pass. Ortiz bokst de bal weg. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Polonia Skierniewice - FC Kryry 1:1

34e minuut.
Vella rent richting de bal. Vella speelt de bal door. Czerkas probeert naar een medespeler te passen. Marti is nu in balbezit. Marti draait met de bal, schiet en ... Ortiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demirel zal de hoekschop nemen. Grudniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sikelianos is nu in balbezit. Gallen verovert de bal door een tackle van achteren. Gallen geeft een hoge lob. Marti is nu in balbezit. Marti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Inworp. Dominik komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Cassis neemt vlug de vrije trap. Grigoraş kan de bal niet met de borst controleren. Mövlüyarov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mövlüyarov krijgt een gele kaart. Grigoraş raakt geblesseerd tijdens het duel. Tanasilović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dominik krijgt zijn hoofd ertegen. Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Skierniewice 39%, FC Kryry 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Polonia Skierniewice - FC Kryry 1:1

46e minuut.
Drewek komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Osowski geeft een hoge lob. Dominik rent richting de bal. Vella geeft de bal voor. Marti is nu in balbezit. Marti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grudniewski rent richting de bal. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel. Ortiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polonia Skierniewice - FC Kryry 2:1

56e minuut.
Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş passt de bal met de wreef. Sanches geeft de bal voor. Dominik rent richting de bal. Dominik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Drewek rent richting de bal. Drewek geeft een lange en hoge pass. Mętel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominik verovert de bal door een tackle van achteren. Dominik draait met de bal, schiet en ... Cassian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sikelianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikelianos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Polonia Skierniewice - FC Kryry 2:2

63e minuut.
Sikelianos passt de bal met de wreef. Marti rent richting de bal. Hlaváč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hlaváč krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Czerkas geeft de bal voor. Cassis speelt de bal door. Zabraniak probeert de bal aan de voet te houden. Demirel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirel geeft de bal voor. Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polonia Skierniewice - FC Kryry 3:2

69e minuut.
Zabraniak geeft de bal voor. Martín Morín is nu in balbezit. Martín Morín passt de bal in één keer door. Sikelianos rent richting de bal. Sikelianos draait met de bal, schiet en ... Cassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Sanches geeft een lange en hoge pass. Grigoraş controleert de bal met de borst. Grigoraş geeft de bal voor. Dominik is nu in balbezit. Dominik draait met de bal, schiet en ... Cassian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Demirel onderschept slim de pass. Demirel speelt de bal door. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski draait met de bal, schiet en ... Ortiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Osowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osowski geeft een hoge lob. Sikelianos kopt de bal weg. Dominik rent richting de bal. Dominik draait met de bal, schiet en ... Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sikelianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Polonia Skierniewice - FC Kryry 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Skierniewice 54%, FC Kryry 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Polonia Skierniewice - FC Kryry 3:3