Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagiellonia Białystok szarzujace dziki
GM2 Tactiek Arsene Wenger
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
81.9 gemiddelde waardering 77.6
uitmuntend Schieten formidabel
briljant Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen briljant


5e minuut.
Espitia Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia Navarro passt de bal zonder na te denken. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh geeft een hoge lob. Büyükburç krijgt zijn hoofd ertegen. Lomozník bokst de bal weg.

8e minuut.
Mäe met een harde bal richting middenveld. Regente is nu in balbezit. Regente speelt de bal door. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Mäe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Grzywiński speelt de bal door. Espitia Navarro met een sublieme pass. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh geeft de bal voor. Precel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Knobel kopt de bal weg. Libert is nu in balbezit. Libert geeft een lange en hoge pass. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Libert bereikt de bal nog maar net als eerste. Libert geeft de bal voor. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Mäe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - szarzujace dziki 0:1

31e minuut.
Knobel speelt de bal door. Daar is Libert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libert passt de bal zonder na te denken. Schauwaers rent richting de bal. Schauwaers geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - szarzujace dziki 0:2

33e minuut.
Puszka rent richting de bal. Puszka passt de bal met de wreef. Libert rent richting de bal. Libert geeft een hoge lob. Niźnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 53%, szarzujace dziki 47%.
Jagiellonia Białystok - szarzujace dziki 0:2

49e minuut.
Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. Malcolm geeft een hoge lob. Precel is nu in balbezit. Precel schiet op doel. Lomozník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - szarzujace dziki 1:2

55e minuut.
Schauwaers speelt de bal door. Libert is nu in balbezit. Inworp. Libert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knobel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Malcolm passt de bal zonder na te denken. Balogh rent richting de bal. Balogh passt de bal met de wreef. Precel rent richting de bal. Precel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Del Lesto komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel passt de bal in één keer door. Libert rent richting de bal. Libert geeft de bal voor. Niźnik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Quốc Phương met een sublieme pass. Libert is nu in balbezit. Libert passt de bal in één keer door. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Schauwaers met een sublieme pass. Niźnik speelt de bal door. Genca onderschept slim de pass. Libert is nu in balbezit. Libert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Precel kopt de bal weg. Balogh heeft problemen om de bal te vangen. Balogh passt de bal in één keer door. Malcolm geeft een hoge lob. Precel maakt een snoekduik en kopt de bal. Lomozník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adriano komt het veld opgelopen. Süss komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Süss met een sublieme pass. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński speelt de bal door. Del Lesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Lesto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Malcolm onderschept slim de pass. Malcolm geeft een lange en hoge pass. Adriano probeert de bal met de borst te controleren. Adriano draait met de bal, schiet en ... Lomozník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jagiellonia Białystok - szarzujace dziki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 58%, szarzujace dziki 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jagiellonia Białystok - szarzujace dziki 2:2