Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Ekstraklasa
  • Stadion: Ejsmonda Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 66014
arka@gdynia Piast Pawłowice
523 Tactiek 2 A III L 1 W
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
79.2 gemiddelde waardering 75.9
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


10e minuut.
Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onciu met de inworp. Bruks geeft een hoge lob. Gorzała springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Yumurtacı speelt de bal door. Meri is nu in balbezit. Sułowski speelt de bal door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Grđan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Giraudi onderschept slim de pass. Sułowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gorzała met een sublieme pass. Bruks rent richting de bal. Bruks met een sublieme pass. Pračko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pračko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Narkus met een sublieme pass. Dediu met een sublieme pass. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Giraudi onderschept slim de pass. Giraudi speelt de bal door. Daar is Bruks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruks geeft een lange en hoge pass. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 46%, Piast Pawłowice 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arka@gdynia - Piast Pawłowice 0:0

49e minuut.
Tajner speelt de bal door. Bruks rent richting de bal. Bruks passt de bal zonder na te denken. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri passt de bal zonder na te denken. Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks geeft een lange en hoge pass. Gorzała springt en kopt de bal. Duțulescu bokst de bal weg.

60e minuut.
Tajner geeft een hoge lob. Dediu is nu in balbezit. Bruks speelt de bal door. Meri rent richting de bal. Meri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Piast Pawłowice 0:1

63e minuut.
Brzeżański is nu in balbezit. Vachalovský verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bircan. Vachalovský wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vachalovský kan niet meer verder spelen. Jóelsson komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gorzała kopt de bal weg. Bruks is nu in balbezit. Dediu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dediu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bruks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bruks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gorzała springt en kopt de bal. Duțulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Gorzała kopt de bal weg. Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks passt de bal zonder na te denken. Pračko is nu in balbezit. Pračko schiet op doel. Duțulescu bokst de bal weg. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Piast Pawłowice 0:2

77e minuut.
Lestofante komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Meri met een sublieme pass. Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks met een sublieme pass. Lestofante heeft problemen om de bal te vangen. Lestofante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Piast Pawłowice 0:3

89e minuut.
Onciu probeert naar een medespeler te passen. Bruks is nu in balbezit. Bruks geeft een hoge lob. Gorzała springt en kopt de bal. Duțulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Piast Pawłowice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 53%, Piast Pawłowice 47%.
arka@gdynia - Piast Pawłowice 0:4