Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagiellonia Białystok KS Polonia Skierniewice
GM2 Tactiek Upławy
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
79.5 gemiddelde waardering 85.1
formidable Schieten incredible
brilliant Passen brilliant
brilliant Verdedigen magical


3e minuut.
Vella verovert de bal door een tackle van achteren. Vella passt de bal met de wreef. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ geeft een hoge lob. Kuchta springt en kopt de bal. Mäe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bondăreţ passt de bal in één keer door. Mętel met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. Mäe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - KS Polonia Skierniewice 0:1

9e minuut.
Gallen verovert de bal door een tackle van achteren. Gallen geeft de bal voor. Escobar controleert de bal met de borst. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. Mäe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Vella verovert de bal door een tackle van achteren. Del Lesto verovert de bal door een tackle van achteren. Gallen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Lesto raakt geblesseerd tijdens het duel. Espitia Navarro wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ met een sublieme pass. Czerkas rent richting de bal. Czerkas geeft de bal voor. Kuchta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - KS Polonia Skierniewice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 65%, KS Polonia Skierniewice 35%.
Jagiellonia Białystok - KS Polonia Skierniewice 0:2

57e minuut.
Mętel passt de bal in één keer door. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Mäe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Genca is nu in balbezit. Genca geeft een lange en hoge pass. Balogh kopt de bal weg. Precel rent richting de bal. Precel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Grudniewski is nu in balbezit. Kuchta is nu in balbezit. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Mäe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Precel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Büyükburç komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Escobar kan de bal niet met de borst controleren. Grudniewski speelt de bal door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Kuchta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gallen passt de bal zonder na te denken. Mövlüyarov rent richting de bal. Mövlüyarov geeft een hoge lob. Bondăreţ geeft de bal voor. Grudniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Mäe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - KS Polonia Skierniewice 0:3

75e minuut.
Daar is Mętel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mętel passt de bal in één keer door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Kuchta springt en kopt de bal. Mäe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - KS Polonia Skierniewice 0:4

76e minuut.
Adriano komt het veld opgelopen. Süss komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mętel is nu in balbezit. Mętel passt de bal in één keer door. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Kuchta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bondăreţ speelt de bal door. Mętel rent richting de bal. Mętel geeft een lange en hoge pass. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski schiet op doel. Mäe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuchta rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bondăreţ zal de hoekschop nemen. Kuchta springt en kopt de bal. Mäe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gabrian met een sublieme pass. Klungelig pakt Escobar de bal. Grudniewski rent richting de bal. Grudniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - KS Polonia Skierniewice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 71%, KS Polonia Skierniewice 29%.
Jagiellonia Białystok - KS Polonia Skierniewice 0:5