Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bomagol Orły Rafała P.
bgol3 Tactiek lig mistzow4 def
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
80.2 gemiddelde waardering 83.5
outstanding Schieten brilliant
outstanding Passen brilliant
magical Verdedigen magical


9e minuut.
Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Döbbel. Guran raakt geblesseerd tijdens het duel. Guran met een snel genomen vrije trap. Dusenne krijgt zijn hoofd ertegen. Kondres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Ramalho geeft een hoge lob. Fajfer kopt de bal weg. Deserta is nu in balbezit. Auribault onderschept slim de pass. Auribault haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dusenne is nu in balbezit. Jonowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dusenne raakt geblesseerd tijdens het duel. Dusenne kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kondres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Orły Rafała P. 1:0

28e minuut.
Auribault is nu in balbezit. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski passt de bal zonder na te denken. Auribault is nu in balbezit. Auribault draait met de bal, schiet en ... MacLennan bokst de bal weg.

39e minuut.
Döbbel geeft een hoge lob. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ramalho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Auribault springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski geeft de bal voor. Fajfer kopt de bal weg. Auribault rent richting de bal. Auribault haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 57%, Orły Rafała P. 43%.
FC Bomagol - Orły Rafała P. 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kwiecień met een sublieme pass. Döbbel geeft een hoge lob. Bulek rent richting de bal. Bulek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Bulek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Appel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albreht krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Fodrowski is nu in balbezit. Guran rent richting de bal. Fodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fodrowski geeft de bal voor. Bulek maakt een snoekduik en kopt de bal. MacLennan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kwiecień probeert de bal met de borst te controleren. Uluçınar verovert de bal door een tackle van achteren. Uluçınar passt de bal in één keer door. Bulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 50%, Orły Rafała P. 50%.
FC Bomagol - Orły Rafała P. 1:0