Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kryry Zabujcze Strzały
wing 2024 v.2 Tactiek 532_att
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
79.5 gemiddelde waardering 77.6
outstanding Schieten excellent
incredible Passen incredible
magical Verdedigen brilliant


4e minuut.
Šarčević speelt de bal door. Bestry probeert de bal aan de voet te houden. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap. Török werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Zabujcze Strzały 1:0

10e minuut.
Sanches kopt de bal weg. Tanasilović speelt de bal door. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş geeft een hoge lob. Sikelianos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Domaszewski passt de bal zonder na te denken. Bestry rent richting de bal. Tanasilović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tanasilović krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmiel met de inworp. Ješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ješić geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Ortiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sanches passt de bal zonder na te denken. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domaszewski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Sikelianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroutiunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bicski is nu in balbezit. Bicski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Zabujcze Strzały 2:0

42e minuut.
Domaszewski passt de bal zonder na te denken. Bestry is nu in balbezit. Šarčević maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Šarčević naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bestry raakt geblesseerd tijdens het duel. Dominik komt het veld opgelopen. Szerszunowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryry 50%, Zabujcze Strzały 50%.
FC Kryry - Zabujcze Strzały 2:0

46e minuut.
Drewek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigoraş met de inworp. Drewek rent richting de bal. Drewek geeft een lange en hoge pass. Dominik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Török geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanches. Sanches krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Daar is Drewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek passt de bal met de wreef. Sanches met een sublieme pass. Dominik rent richting de bal. Dominik schiet op doel. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Zabraniak kopt de bal weg. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanches krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş passt de bal in één keer door. Drewek is nu in balbezit. Drewek geeft een hoge lob. Dominik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Steinbrenner komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Szmiel is nu in balbezit. Osowski rent richting de bal. Szmiel maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Szmiel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szmiel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Osowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villagrán komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Klungelig pakt Grigoraş de bal. Domaszewski begaat een overtreding. Grigoraş raakt geblesseerd tijdens het duel. Drewek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dominik springt en kopt de bal. Török bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryry 37%, Zabujcze Strzały 63%.
FC Kryry - Zabujcze Strzały 2:0