Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały Orły Rafała P.
532_att Tactiek lig mistzow4 def
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
77.2 gemiddelde waardering 81.5
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen brilliant
magical Verdedigen brilliant


12e minuut.
Daar is Szmiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmiel passt de bal met de wreef. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap. Kondres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Szmiel met een snelle inworp. Ješić rent richting de bal. Ješić geeft de bal voor. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Orły Rafała P. 1:0

29e minuut.
Fodrowski probeert naar een medespeler te passen. Ramalho is nu in balbezit. Perlick verovert de bal door een tackle van achteren. Perlick geeft de bal voor. Szerszunowicz springt en kopt de bal. Kondres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Constâncio met een sublieme pass. Szmiel is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmiel met een snelle inworp. Ješić geeft de bal voor. Kondres bokst de bal weg. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Orły Rafała P. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 44%, Orły Rafała P. 56%.
Zabujcze Strzały - Orły Rafała P. 2:0

47e minuut.
Ramalho speelt de bal door. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Auribault is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fajfer neemt de penalty, wat een uithaal! Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Bestry komt het veld opgelopen. Steinbrenner komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hesters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters geeft een hoge lob. Ruminkiewicz kopt de bal weg. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Uluçınar passt de bal met de wreef. Ramalho is nu in balbezit. Ramalho passt de bal in één keer door. Auribault rent richting de bal. Auribault schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ruminkiewicz is nu in balbezit. Dziobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ruminkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Ruminkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 50%, Orły Rafała P. 50%.
Zabujcze Strzały - Orły Rafała P. 2:0