Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Stara Wieś Escola Warszawa
NEW Tactiek 532c
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
69.5 gemiddelde waardering 72.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Chvála verovert de bal door een tackle van achteren. Kousas is nu in balbezit. Met opzet legt Chvála zijn tegenspeler op de grond. Chvála krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Spodzieja geeft een hoge lob. Ciepielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chinetti is nu in balbezit. Cukić verovert de bal door een tackle van achteren. Cukić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Somorjai rent richting de bal. Somorjai passt de bal in één keer door. Cukić is nu in balbezit. Cukić draait met de bal, schiet en ... Bizera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - Escola Warszawa 1:0

13e minuut.
Erenoğlu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azambuja zal de hoekschop nemen. Buehler springt en kopt de bal. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Stara Wieś - Escola Warszawa 1:1

16e minuut.
Kousas met een snelle inworp. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja passt de bal in één keer door. Somorjai geeft de bal voor. Ciepielewski springt en kopt de bal. Bizera bokst de bal weg.

18e minuut.
Wark-Meister passt de bal zonder na te denken. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja passt de bal in één keer door. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Barra met een sublieme pass. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja speelt de bal door. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wark-Meister passt de bal zonder na te denken. Erenoğlu is nu in balbezit. Barra maakt een afschuwelijke overtreding. Barra krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Azambuja passt de bal met de wreef. Erenoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kuboszek maakt een afschuwelijke overtreding. Kuboszek krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Spiridione passt de bal zonder na te denken. Azambuja rent richting de bal. Kuboszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuboszek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Wark-Meister passt de bal in één keer door. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja geeft de bal voor. Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Buehler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - Escola Warszawa 1:2

43e minuut.
Johnson met een harde bal richting middenveld. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja geeft een lange en hoge pass. Buehler maakt een snoekduik en kopt de bal. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - Escola Warszawa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 57%, Escola Warszawa 43%.
LKS Stara Wieś - Escola Warszawa 1:3

59e minuut.
Kousas met een sublieme pass. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja passt de bal met de wreef. Cukić rent richting de bal. Cukić draait met de bal, schiet en ... Bizera bokst de bal weg.

61e minuut.
Spiridione verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridione geeft de bal voor. Daar is Cerber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cukić is nu in balbezit. Cukić haalt uit met een fantastische trap. Bizera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Żelazko speelt de bal door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja passt de bal met de wreef. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Bizera trapt de bal weg van het doel. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja geeft een hoge lob. Buehler maakt een snoekduik en kopt de bal. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - Escola Warszawa 1:4

68e minuut.
Wark-Meister probeert naar een medespeler te passen. Azambuja rent richting de bal. Spiridione tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spiridione krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Spiridione passt de bal met de wreef. Chvála is nu in balbezit. Spodzieja onderschept slim de pass. Spodzieja geeft de bal voor. Cukić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - Escola Warszawa 2:4

85e minuut.
Chinetti rent richting de bal. Chvála rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Spodzieja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cukić krijgt zijn hoofd ertegen. Bizera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 59%, Escola Warszawa 41%.
LKS Stara Wieś - Escola Warszawa 2:4