Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Orzech WKS Zatorze
Zdrowa Tactiek Skrzydło
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
73 gemiddelde waardering 73.7
uitstekend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


4e minuut.
Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Burduşel kopt de bal weg. Daar is Barszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notario Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Notario Caro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Jiljí verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas onderschept slim de pass. Chałas geeft een hoge lob. Idziak rent richting de bal. Idziak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Geranski passt de bal met de wreef. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Notario Caro is nu in balbezit. Notario Caro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - WKS Zatorze 0:1

31e minuut.
Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz geeft een hoge lob. Özal heeft problemen om de bal te vangen. Idziak is nu in balbezit. Idziak haalt uit met een fantastische trap. Preciado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Briscariu speelt de bal door. Việt Bắc is nu in balbezit. Việt Bắc speelt de bal door. Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notario Caro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 57%, WKS Zatorze 43%.
Sokół Orzech - WKS Zatorze 0:1

55e minuut.
Việt Bắc verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Bắc geeft een hoge lob. Notario Caro springt en kopt de bal. Wawrzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Umudov de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Geranski passt de bal zonder na te denken. Zaino rent richting de bal. Zaino passt de bal zonder na te denken. Umudov rent richting de bal. Umudov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chałas geeft de bal voor. Kruski kopt de bal weg. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Idziak rent richting de bal. Idziak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc passt de bal in één keer door. Notario Caro is nu in balbezit. Notario Caro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - WKS Zatorze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 44%, WKS Zatorze 56%.
Sokół Orzech - WKS Zatorze 0:2