Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Stara Wieś FC Fighters
NEW2 Tactiek 442wing-1
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
67 gemiddelde waardering 73.8
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen brilliant


9e minuut.
Daar is Miętkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă met een sublieme pass. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Miętkiewicz geeft een hoge lob. Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă geeft een hoge lob. Moraru rent richting de bal. Moraru schiet op doel. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kousas met een snelle inworp. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja geeft de bal voor. Ciepielewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Obregón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel geeft de bal voor. Kousas geeft een hoge lob. Ciepielewski is nu in balbezit. Thouvenel verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Spodzieja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciepielewski springt en kopt de bal. Obregón bokst de bal weg.

31e minuut.
Miętkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miętkiewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Šultes de bal onder controle te krijgen. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Spodzieja passt de bal zonder na te denken. Šultes verovert de bal door een tackle van achteren. Somorjai speelt de bal door. Cukić is nu in balbezit. Cukić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 47%, FC Fighters 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Stara Wieś - FC Fighters 0:0

51e minuut.
Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă passt de bal in één keer door. Uusõus rent richting de bal. Uusõus schiet op doel. Janowicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cukić is nu in balbezit. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... Obregón bokst de bal weg.

60e minuut.
Meczecki rent richting de bal. Meczecki passt de bal zonder na te denken. Moraru is nu in balbezit. Moraru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă geeft de bal voor. Moraru springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Çalışkaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meczecki rent richting de bal. Meczecki passt de bal zonder na te denken. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru draait met de bal, schiet en ... Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Trasino probeert naar een medespeler te passen. Janowicz rent richting de bal. Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - FC Fighters 0:1

77e minuut.
Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus passt de bal in één keer door. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă geeft een hoge lob. Moraru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - FC Fighters 0:2

81e minuut.
Çalışkaner speelt de bal door. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă geeft een hoge lob. Moraru heeft problemen om de bal te vangen. Moraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - FC Fighters 0:3

83e minuut.
Miętkiewicz is nu in balbezit. Frăţilă onderschept slim de pass. Frăţilă probeert naar een medespeler te passen. Uusõus rent richting de bal. Uusõus schiet op doel. Johnson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus draait met de bal, schiet en ... Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - FC Fighters 0:4

86e minuut.
Šultes kopt de bal weg. Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kousas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garner. Kousas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kousas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciepielewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Obregón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 59%, FC Fighters 41%.
LKS Stara Wieś - FC Fighters 0:4