Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Podlasie WKS Zatorze
8 Tactiek Skrzydło
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
69.9 gemiddelde waardering 74
uitstekend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


7e minuut.
Notario Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Notario Caro met een sublieme pass. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc geeft de bal voor. Umudov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino probeert naar een medespeler te passen. MacMaster is nu in balbezit. MacMaster geeft de bal voor. Freu maakt een snoekduik en kopt de bal. Preciado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Łakomiec passt de bal zonder na te denken. MacMaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiljí begaat een overtreding. Jiljí krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu probeert naar een medespeler te passen. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov onderschept slim de pass. Umudov haalt uit met een fantastische trap. Pajariño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
MacMaster speelt de bal door. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznider haalt uit met een fantastische trap. Preciado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
MacMaster passt de bal in één keer door. Mazino rent richting de bal. Mazino passt de bal in één keer door. Sznider is nu in balbezit. Sznider draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pajariño trapt de bal weg van het doel. Inworp. Jiljí met een snelle inworp. Việt Bắc geeft de bal voor. Notario Caro springt en kopt de bal. Pajariño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Podlasie 56%, WKS Zatorze 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Start Podlasie - WKS Zatorze 0:0

51e minuut.
Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edelman. Notario Caro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Umudov met een snel genomen vrije trap. Việt Bắc geeft de bal voor. Notario Caro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Việt Bắc met een snelle inworp. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu geeft een hoge lob. Umudov maakt een snoekduik en kopt de bal. Pajariño bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janczar komt het veld opgelopen. Rocinha komt het veld opgelopen. Kulczyk komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kwasibrocki probeert de bal met de borst te controleren. Umudov rent richting de bal. Janczar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Umudov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Umudov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pajariño bokst de bal weg. Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Edelman kopt de bal weg. Pajariño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Việt Bắc met een sublieme pass. Zaino heeft problemen om de bal te vangen. Zaino met een sublieme pass. Notario Caro is nu in balbezit. Notario Caro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Jiljí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Notario Caro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Doeltrap. Bodzioch komt het veld opgelopen. Maślanka komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc met een sublieme pass. Notario Caro rent richting de bal. Notario Caro haalt uit met een fantastische trap. Pajariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Podlasie - WKS Zatorze 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Podlasie 57%, WKS Zatorze 43%.
Start Podlasie - WKS Zatorze 0:1