Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC COSMOS Sokół Orzech
5-3-2 Tactiek Zdrowa
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
70.5 gemiddelde waardering 72.7
formidable Schieten excellent
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


7e minuut.
Barszcz probeert naar een medespeler te passen. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pipiras. Pipiras krijgt een gele kaart. Oravecz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barszcz met een snel genomen vrije trap. Idziak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Hoksa speelt de bal door. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón onderschept slim de pass. Aragón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Nadarkiewicz rent richting de bal. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabelli speelt de bal door. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Aragón geeft een hoge lob. Daar is Talar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragón onderschept slim de pass. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - Sokół Orzech 1:0

34e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez geeft een lange en hoge pass. Talar is nu in balbezit. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COSMOS 49%, Sokół Orzech 51%.
FC COSMOS - Sokół Orzech 1:0

46e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia speelt de bal door. Klungelig pakt Oravecz de bal. Oravecz geeft de bal voor. Idziak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Barszcz speelt de bal door. Pipiras verovert de bal door een tackle van achteren. Oravecz rent richting de bal. Oravecz geeft een hoge lob. Idziak krijgt zijn hoofd ertegen. Kernagis bokst de bal weg.

56e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Valencia passt de bal met de wreef. Barszcz is nu in balbezit. Barszcz geeft de bal voor. Czerniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rozman met een sublieme pass. Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal met de wreef. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak draait met de bal, schiet en ... Kernagis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Oravecz probeert naar een medespeler te passen. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronze bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak onderschept slim de pass. Czerniak haalt uit met een fantastische trap. Kernagis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COSMOS 52%, Sokół Orzech 48%.
FC COSMOS - Sokół Orzech 1:0