Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL Kalisz FC MORDERCY
Ex.532D1 Tactiek apocalypto
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
72.7 gemiddelde waardering 71.8
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Parada onderschept slim de pass. Parada passt de bal met de wreef. Adıtemiz rent richting de bal. Adıtemiz geeft de bal voor. Frenzel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Freitas do Amaral rent richting de bal. Inworp. Bell met de inworp. Vera geeft een lange en hoge pass. Tavernier springt en kopt de bal. Lean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Levyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Peszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raset rent richting de bal. Peszko onderschept slim de pass. Peszko schiet op doel. Lean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Levyan kopt de bal weg. Parada probeert naar een medespeler te passen. Adıtemiz is nu in balbezit. Adıtemiz geeft de bal voor. Frenzel springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Şamilov speelt de bal door. Levyan is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levyan met een snelle inworp. Vera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Parada probeert naar een medespeler te passen. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz probeert naar een medespeler te passen. Frenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenzel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ziemiańczyk passt de bal in één keer door. Frenzel is nu in balbezit. Bohus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frenzel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Frenzel kan niet meer verder spelen. Dutkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL Kalisz 41%, FC MORDERCY 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL Kalisz - FC MORDERCY 0:0

46e minuut.
Dutkiewicz is nu in balbezit. Şamilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dutkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Adıtemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adıtemiz geeft een hoge lob. Dutkiewicz springt en kopt de bal. Serpico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ziemiańczyk passt de bal met de wreef. Cao rent richting de bal. Kozakiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cao neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC MORDERCY 1:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres komt het veld opgelopen. Bilev komt het veld opgelopen. Cocoloş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bell rent richting de bal. Bell geeft een hoge lob. Peszko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell passt de bal zonder na te denken. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko haalt uit met een fantastische trap. Lean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL Kalisz 50%, FC MORDERCY 50%.
REAL Kalisz - FC MORDERCY 1:0