Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edson Team Lokomotiv Ostrów Wielkopolski
Bulbasaur Tactiek Lotto_523_NT
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
72.2 gemiddelde waardering 72.7
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


2e minuut.
Trinks speelt de bal door. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu passt de bal met de wreef. Górak geeft de bal voor. Romero springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu probeert naar een medespeler te passen. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks geeft een lange en hoge pass. Tilincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tejeda met de inworp. Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski passt de bal met de wreef. Diniz geeft een hoge lob. Vivaldo maakt een snoekduik en kopt de bal. Balus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Trinks passt de bal met de wreef. Romero rent richting de bal. Riquelme is nu in balbezit. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Vezzaro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:1

32e minuut.
Fakadej geeft de bal voor. Borjas is nu in balbezit. Hopman begaat een overtreding. Hopman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 51%, Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 49%.
Edson Team - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:1

59e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Diniz passt de bal zonder na te denken. Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski geeft de bal voor. Borjas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veseliu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks geeft de bal voor. Romero krijgt zijn hoofd ertegen. Schütze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Daar is Quốc Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo onderschept slim de pass. Vivaldo schiet op doel. Balus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Edson Team - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 1:1

76e minuut.
Inworp. Čečil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 49%, Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edson Team - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 1:1