Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fighters Escola Warszawa
Poprawka Tactiek 532c
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
75.5 gemiddelde waardering 73.5
incredible Schieten formidable
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


10e minuut.
Cojocaru is nu in balbezit. Chinetti begaat een overtreding. Cojocaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frăţilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uusõus springt en kopt de bal. Bizera bokst de bal weg.

12e minuut.
Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru passt de bal in één keer door. Uusõus rent richting de bal. Uusõus schiet op doel. Bizera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Escola Warszawa 1:0

20e minuut.
Cojocaru verovert de bal door een tackle van achteren. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă passt de bal met de wreef. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap. Bizera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kikut passt de bal met de wreef. Azambuja rent richting de bal. Azambuja geeft een lange en hoge pass. Erenoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Obregón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fighters - Escola Warszawa 1:1

25e minuut.
Meczecki verovert de bal door een tackle van achteren. Meczecki passt de bal zonder na te denken. Frăţilă speelt de bal door. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap. Bizera bokst de bal weg.

30e minuut.
Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner passt de bal in één keer door. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă geeft een hoge lob. Cojocaru springt en kopt de bal. Bizera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Cojocaru kopt de bal weg. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă met een sublieme pass. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Żelazko de bal. Frăţilă onderschept slim de pass. Frăţilă geeft een lange en hoge pass. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Buclea heeft problemen om de bal te vangen. Buclea geeft de bal voor. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja geeft de bal voor. Erenoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 39%, Escola Warszawa 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fighters - Escola Warszawa 1:1

57e minuut.
Uusõus is nu in balbezit. Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru passt de bal in één keer door. Frăţilă geeft de bal voor. Cojocaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Uusõus kopt de bal weg. Klungelig pakt Chinetti de bal. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Çalışkaner met een sublieme pass. Meczecki geeft een hoge lob. Chinetti controleert de bal met de borst. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Šultes onderschept slim de pass. Šultes geeft de bal voor. Frăţilă kopt de bal weg. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meczecki zal de hoekschop nemen. Uusõus springt en kopt de bal. Bizera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Escola Warszawa 2:1

76e minuut.
Çalışkaner rent richting de bal. Çalışkaner passt de bal zonder na te denken. Daar is Frăţilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frăţilă geeft een lange en hoge pass. Uusõus springt en kopt de bal. Bizera bokst de bal weg.

83e minuut.
Klungelig pakt Wark-Meister de bal. Meczecki onderschept slim de pass. Meczecki met een sublieme pass. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wark-Meister passt de bal met de wreef. Żelazko is nu in balbezit. Żelazko speelt de bal door. Pereda is nu in balbezit. Pereda draait met de bal, schiet en ... Obregón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 45%, Escola Warszawa 55%.
FC Fighters - Escola Warszawa 2:1