Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Orzech Start Podlasie
Zdrowa Tactiek 8
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
67.6 gemiddelde waardering 68
good Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia passt de bal zonder na te denken. Oravecz is nu in balbezit. Oravecz geeft een hoge lob. Nowrotek springt en kopt de bal. Paal! Pajariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
MacMaster geeft de bal voor. Wawrzak met een sublieme pass. Prăscan kopt de bal weg. Sznider rent richting de bal. Sznider haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Start Podlasie 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 52%, Start Podlasie 48%.
Sokół Orzech - Start Podlasie 0:1

52e minuut.
Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec geeft de bal voor. Freu rent richting de bal. Freu draait met de bal, schiet en ... Wawrzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Start Podlasie 0:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rocinha komt het veld opgelopen. Janczar komt het veld opgelopen. Kulczyk komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kulczyk stond buitenspel. Bodzioch komt het veld opgelopen. Maślanka komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Polnar probeert de bal aan de voet te houden. Mazino probeert naar een medespeler te passen. MacMaster bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMaster geeft een hoge lob. Kulczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 45%, Start Podlasie 55%.
Sokół Orzech - Start Podlasie 0:2