Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski REAL Kalisz
Lotto_523_NT Tactiek Ex.532D1
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 6
68.8 gemiddelde waardering 65.3
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Quốc Minh met een sublieme pass. Bilev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stendel met een snelle inworp. Veseliu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Romero kopt de bal weg. Martwig probeert naar een medespeler te passen. Bejnierowicz controleert de bal met de borst. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ... Lean bokst de bal weg.

14e minuut.
Stendel onderschept slim de pass. Stendel probeert naar een medespeler te passen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bilev onderschept slim de pass. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu speelt de bal door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Lean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Guizzo rent richting de bal. Kumaty verovert de bal door een tackle van achteren. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Majcherczyk zal de hoekschop nemen. Szlagor geeft een lange en hoge pass. Dutkiewicz springt en kopt de bal. Hopman probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Bejnierowicz neemt vlug de vrije trap. Hopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz onderschept slim de pass. Dutkiewicz schiet op doel. Balus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - REAL Kalisz 0:1

40e minuut.
Sáez geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Balus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Hopman verovert de bal door een tackle van achteren. Hopman geeft een lange en hoge pass. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks geeft de bal voor. Tilincă springt en kopt de bal. Lean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 53%, REAL Kalisz 47%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - REAL Kalisz 0:1

66e minuut.
Buitenspel voor Tilincă. Goede buitenspelval van de verdediging. Čečil komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Szlagor met een sublieme pass. Torres probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh geeft de bal voor. Martwig probeert de bal aan de voet te houden. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel. Lean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal zonder na te denken. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Balus trapt de bal weg. Veseliu kopt de bal weg. Daar is Martwig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Freitas do Amaral geeft de bal voor. Romero is nu in balbezit. Freitas do Amaral legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Freitas do Amaral krijgt een gele kaart. Romero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romero neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - REAL Kalisz 1:1

88e minuut.
Veseliu rent richting de bal. Veseliu passt de bal in één keer door. Sáez geeft een hoge lob. Tilincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - REAL Kalisz 2:1

90e minuut.
Čečil rent richting de bal. Čečil passt de bal in één keer door. Tilincă is nu in balbezit. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ... Lean bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 43%, REAL Kalisz 57%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - REAL Kalisz 2:1