Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Stara Wieś Lokomotiv Ostrów Wielkopolski
NEW2 Tactiek Baloooon_V2
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
70.6 gemiddelde waardering 68.2
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen brilliant


5e minuut.
Trinks rent richting de bal. Trinks passt de bal in één keer door. Trasino verovert de bal door een tackle van achteren. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:1

8e minuut.
Stendel kopt de bal weg. Kuboszek is nu in balbezit. Kuboszek geeft een hoge lob. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ciepielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kousas is nu in balbezit. Met opzet legt Stendel zijn tegenspeler op de grond. Stendel krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh geeft een hoge lob. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks geeft de bal voor. Tilincă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tilincă probeert de bal met de borst te controleren. Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai passt de bal zonder na te denken. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić haalt uit met een fantastische trap. Balus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ciepielewski onderschept slim de pass. Stendel begaat een overtreding. Ciepielewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kousas met een snel genomen vrije trap. Ciepielewski springt en kopt de bal. Balus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Somorjai geeft een hoge lob. Ciepielewski rent richting de bal. Guizzo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciepielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ciepielewski neemt zijn aanloop. Balus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Somorjai geeft een lange en hoge pass. Quốc Minh is nu in balbezit. Cukić verovert de bal door een tackle van achteren. Cukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Stara Wieś - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 1:1

30e minuut.
Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai verovert de bal door een tackle van achteren. Somorjai geeft een lange en hoge pass. Ciepielewski krijgt zijn hoofd ertegen. Balus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 2:1

35e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă is nu in balbezit. Spiridione onderschept slim de pass. Romero onderschept slim de pass. Romero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Spodzieja de bal. Stendel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stendel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stendel kan niet meer verder spelen. Rakowski komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kousas passt de bal in één keer door. Spodzieja rent richting de bal. Jauert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jauert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 41%, Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 59%.
LKS Stara Wieś - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 2:1

48e minuut.
Kuboszek passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veseliu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen. Janowicz kopt de bal weg. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks geeft een lange en hoge pass. Romero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rakowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čečil komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Čečil met een sublieme pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Trasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero schiet op doel. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Guizzo geeft een lange en hoge pass. Tilincă is nu in balbezit. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Stara Wieś - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 2:2

71e minuut.
Klungelig pakt Ciepielewski de bal. Ciepielewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Janowicz de bal. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 53%, Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Stara Wieś - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 2:2