Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski Escola Warszawa
Lotto_523NTA Tactiek 532c
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
68.9 gemiddelde waardering 73.3
outstanding Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


2e minuut.
Klungelig pakt Veseliu de bal. Veseliu geeft een lange en hoge pass. Kikut heeft problemen om de bal te vangen. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. Bizera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Guizzo geeft een lange en hoge pass. Chvála kan de bal niet met de borst controleren. Romero rent richting de bal. Romero geeft de bal voor. Čečil krijgt zijn hoofd ertegen. Bizera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Escola Warszawa 1:0

24e minuut.
Romero kopt de bal weg. Klungelig pakt Čečil de bal. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečil onderschept slim de pass. Čečil draait met de bal, schiet en ... Bizera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Azambuja met een sublieme pass. Erenoğlu geeft een lange en hoge pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda draait met de bal, schiet en ... Balus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Escola Warszawa 1:1

39e minuut.
Erenoğlu rent richting de bal. Guizzo onderschept slim de pass. Guizzo passt de bal zonder na te denken. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja geeft een lange en hoge pass. Pereda rent richting de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap. Balus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Escola Warszawa 1:2

43e minuut.
Azambuja heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja passt de bal met de wreef. Pereda is nu in balbezit. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Escola Warszawa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 51%, Escola Warszawa 49%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Escola Warszawa 1:3

46e minuut.
Veseliu onderschept slim de pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu begaat een overtreding. Veseliu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Čečil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut verovert de bal door een tackle van achteren. Kikut geeft een lange en hoge pass. Quốc Minh geeft de bal voor. Romero springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Azambuja geeft een lange en hoge pass. Sáez met een sublieme pass. Trinks is nu in balbezit. Trinks speelt de bal door. Tilincă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Escola Warszawa 2:3

63e minuut.
Chvála met een sublieme pass. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guizzo. Azambuja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Azambuja kan niet meer verder spelen. Brault komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Żelazko kopt de bal weg. Trinks is nu in balbezit. Trinks passt de bal met de wreef. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. Bizera bokst de bal weg.

74e minuut.
Jauert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brault met de inworp. Erenoğlu geeft de bal voor. Pereda maakt een snoekduik en kopt de bal. Balus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Romero speelt de bal door. Jauert rent richting de bal. Trinks is nu in balbezit. Trinks geeft de bal voor. Tilincă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Escola Warszawa 3:3

78e minuut.
Inworp. Wark-Meister met een snelle inworp. Brault geeft een lange en hoge pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Escola Warszawa 3:4

83e minuut.
Chinetti geeft een hoge lob. Erenoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hopman. Hopman krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Chinetti geeft een hoge lob. Sáez rent richting de bal. Pereda begaat een overtreding. Pereda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 52%, Escola Warszawa 48%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Escola Warszawa 3:4