Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Modrzew Gródki SAN ESCOBAR
TEST 4.3 zz duo Tactiek Satanmode5212wv2
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
73.1 gemiddelde waardering 73.6
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


12e minuut.
Šalajevas met een sublieme pass. Saraga rent richting de bal. Saraga probeert naar een medespeler te passen. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Saraga met een sublieme pass. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraga geeft een lange en hoge pass. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ... Siti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - SAN ESCOBAR 0:1

23e minuut.
Krachel is nu in balbezit. Krachel passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu speelt de bal door. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKS Modrzew Gródki - SAN ESCOBAR 1:1

30e minuut.
Inworp. Fritzka met de inworp. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Max maakt een snoekduik en kopt de bal. Sommese bokst de bal weg.

31e minuut.
Štverka probeert de bal aan de voet te houden. Fritzka kopt de bal weg. Vidić geeft de bal voor. Štverka rent richting de bal. Štverka schiet op doel. Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sommese trapt de bal weg. Inworp. Trywiański met een snelle inworp. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka geeft een hoge lob. Sommese bokst de bal weg. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - SAN ESCOBAR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 47%, SAN ESCOBAR 53%.
TKS Modrzew Gródki - SAN ESCOBAR 2:1

46e minuut.
Haraldseid komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Koźluk verovert de bal door een tackle van achteren. Koźluk passt de bal in één keer door. Rodríguez Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Vidić passt de bal in één keer door. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu passt de bal met de wreef. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ... Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fritzka met de inworp. Posłuszny rent richting de bal. Vidić onderschept slim de pass. Vidić geeft een lange en hoge pass. Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Štverka rent richting de bal. Štverka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - SAN ESCOBAR 3:1

52e minuut.
Fritzka onderschept slim de pass. Fritzka speelt de bal door. Lăzărescu met een sublieme pass. Max rent richting de bal. Max schiet op doel. Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Haraldseid probeert naar een medespeler te passen. Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Trywiański maakt een afschuwelijke overtreding. Trywiański krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Siti met een sublieme pass. Vidić met een sublieme pass. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu geeft de bal voor. Štverka maakt een snoekduik en kopt de bal. Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Saraga rent richting de bal. Saraga met een sublieme pass. Wieża rent richting de bal. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Siti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Posłuszny rent richting de bal. Posłuszny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Saraga de bal. Saraga geeft een lange en hoge pass. Majdak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - SAN ESCOBAR 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 49%, SAN ESCOBAR 51%.
TKS Modrzew Gródki - SAN ESCOBAR 3:2