Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Baltic Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 52000
Dąbie `07 Szczecin Żuraw Krzeszów
X2 Tactiek TheSpecialTwo
53% Balbezit 47%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
70.2 gemiddelde waardering 80
uitstekend Schieten briljant
uitstekend Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Butteroni is nu in balbezit. Quang Ðạt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butteroni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karniszowaty komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Infante onderschept slim de pass. Infante geeft een lange en hoge pass. Kawulok kopt de bal weg. Valente geeft een hoge lob. Mingolini springt en kopt de bal. Bùi Đông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Bùi Đông bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Đông geeft een hoge lob. Inworp. Váczi met de inworp. Garyga geeft een lange en hoge pass. Bùi Đông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mingolini de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Żuraw Krzeszów 0:1

15e minuut.
Quang Ðạt geeft de bal voor. Valente kopt de bal weg. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Żuraw Krzeszów 0:2

23e minuut.
Váczi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Váczi neemt de hoekschop. Mingolini springt en kopt de bal. Bùi Đông maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Żuraw Krzeszów 0:3

25e minuut.
Váczi passt de bal zonder na te denken. Mingolini rent richting de bal. Akymenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mingolini raakt geblesseerd tijdens het duel. Valente komt bij de bal en schiet. Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nazaryan. Váczi raakt geblesseerd tijdens het duel. Nazaryan met een sublieme pass. Váczi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Váczi geeft een hoge lob. Daar is Mingolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akymenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mingolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mingolini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

30e minuut.
Váczi kopt de bal weg. Garyga speelt de bal door. Váczi met een sublieme pass. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Valente rent richting de bal. Valente passt de bal met de wreef. Lissek geeft de bal voor. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông bokst de bal weg.

39e minuut.
Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quang Ðạt. Butteroni raakt geblesseerd tijdens het duel. Aurora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hutabarat springt en kopt de bal. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Butteroni is nu in balbezit. Butteroni passt de bal zonder na te denken. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa schiet op doel. Kvalvåg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Żuraw Krzeszów 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 72%, Żuraw Krzeszów 28%.
Dąbie `07 Szczecin - Żuraw Krzeszów 1:3

50e minuut.
Daar is Butteroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butteroni passt de bal zonder na te denken. Janićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janićević geeft een hoge lob. Hutabarat is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Valente passt de bal zonder na te denken. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty passt de bal in één keer door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Valente probeert naar een medespeler te passen. Garyga is nu in balbezit. Garyga passt de bal met de wreef. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông bokst de bal weg. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Żuraw Krzeszów 1:4

67e minuut.
Inworp. Pleimelding komt het veld opgelopen. Myers komt het veld opgelopen. Lessa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rebelo de Sousa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Garyga neemt vlug de vrije trap. Váczi kopt de bal weg. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Váczi rent richting de bal. Váczi geeft een hoge lob. Mingolini kopt de bal weg. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Żuraw Krzeszów 1:5

83e minuut.
Nazaryan passt de bal in één keer door. Daar is Myers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myers passt de bal zonder na te denken. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Żuraw Krzeszów 2:5

87e minuut.
Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga passt de bal zonder na te denken. Valente met een sublieme pass. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông bokst de bal weg. Klungelig pakt Kuranty de bal. Mingolini rent richting de bal. Mingolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Żuraw Krzeszów 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 67%, Żuraw Krzeszów 33%.
Dąbie `07 Szczecin - Żuraw Krzeszów 2:6