Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Modrzew Gródki FC Investors
TEST 4.3 zz duo Tactiek nova
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
71.4 gemiddelde waardering 76.3
formidabel Schieten briljant
formidabel Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Couton geeft een hoge lob. Inworp. Pérez Santamaría met een snelle inworp. Klungelig pakt Walusiak de bal. Walusiak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Walusiak kopt de bal weg. Pérez Santamaría probeert de bal met de borst te controleren. Pérez Santamaría met een sublieme pass. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - FC Investors 0:1

9e minuut.
Pérez Santamaría met een sublieme pass. Kioris is nu in balbezit. Couton met een sublieme pass. Kioris rent richting de bal. Kioris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría speelt de bal door. Kioris rent richting de bal. Kioris draait met de bal, schiet en ... Siti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - FC Investors 0:2

22e minuut.
Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Kioris springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Krachel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Okruta rent richting de bal. Krachel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okruta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okruta springt en kopt de bal. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Walusiak speelt de bal door. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Kioris springt en kopt de bal. Siti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Couton de bal. Krachel rent richting de bal. Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta schiet op doel. Siti bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Max kopt de bal weg. Viana geeft de bal voor. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Okruta springt en kopt de bal. Siti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Viana probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría passt de bal in één keer door. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Okruta maakt een snoekduik en kopt de bal. Siti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - FC Investors 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 66%, FC Investors 34%.
TKS Modrzew Gródki - FC Investors 0:3

51e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu passt de bal in één keer door. Walusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ... Antona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kioris kopt de bal weg. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Kioris is nu in balbezit. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ţigănaş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hruşcă zijn tegenspeler op de grond. Hruşcă krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Hruşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Kioris rent richting de bal. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Fritzka rent richting de bal. Fritzka geeft een hoge lob. Ordóñez heeft problemen om de bal te vangen. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max schiet op doel. Antona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Antona speelt de bal door. Piskuła speelt de bal door. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Okruta springt en kopt de bal. Siti bokst de bal weg.

66e minuut.
Piskuła passt de bal zonder na te denken. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría passt de bal met de wreef. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Çilli de bal. Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - FC Investors 0:4

75e minuut.
Hruşcă geeft een hoge lob. Lăzărescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Viana de bal. Štverka is nu in balbezit. Štverka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría passt de bal zonder na te denken. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - FC Investors 0:5

80e minuut.
Kundys met een snelle inworp. Vidić speelt de bal door. Lăzărescu geeft een hoge lob. Štverka rent richting de bal. Štverka schiet op doel. Antona bokst de bal weg. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ... Antona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kundys. Lăzărescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vidić met een snel genomen vrije trap. Lăzărescu geeft de bal voor. Max krijgt zijn hoofd ertegen. Antona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 51%, FC Investors 49%.
TKS Modrzew Gródki - FC Investors 0:5