Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krościenko Wyżne MOTO JELCZ OŁAWA
nptd vol.8 Tactiek Red2Devils
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
70.5 gemiddelde waardering 70.2
formidable Schieten formidable
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Molina passt de bal in één keer door. Liimatta is nu in balbezit. Liimatta passt de bal zonder na te denken. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Týrl maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Belea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molina rent richting de bal. Larrauri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Molina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Molina kan niet meer verder spelen. Gonstaw komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Kiljan rent richting de bal. Kiljan passt de bal zonder na te denken. Belea speelt de bal door. Larrauri rent richting de bal. Larrauri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Týrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaś onderschept slim de pass. Biniaś passt de bal zonder na te denken. Larrauri rent richting de bal. Larrauri haalt uit met een fantastische trap. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 51%, MOTO JELCZ OŁAWA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krościenko Wyżne - MOTO JELCZ OŁAWA 0:0

53e minuut.
Harasimczuk is nu in balbezit. Klungelig pakt Harasimczuk de bal. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Týrl is nu in balbezit. Týrl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weichselbraun kopt de bal weg. Klungelig pakt Belea de bal. Belea speelt de bal door. Larrauri rent richting de bal. Larrauri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Harasimczuk onderschept slim de pass. Harasimczuk passt de bal in één keer door. Týrl is nu in balbezit. Týrl schiet op doel. Vezeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - MOTO JELCZ OŁAWA 0:1

63e minuut.
Gonstaw passt de bal met de wreef. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weichselbraun. Weichselbraun krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bosman geeft de bal voor. Inworp. Belea met een snelle inworp. Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiljan geeft een hoge lob. See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anh Quyết rent richting de bal. Anh Quyết schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krościenko Wyżne - MOTO JELCZ OŁAWA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 56%, MOTO JELCZ OŁAWA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krościenko Wyżne - MOTO JELCZ OŁAWA 1:1