Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Twierdza Żurawi
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 30576
Żuraw Krzeszów FC Rupiecie
TheSpecialTwo Tactiek boorl
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
79.9 gemiddelde waardering 70.8
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Bagrowski rent richting de bal. Garyga onderschept slim de pass. Garyga geeft een hoge lob. Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Valente geeft een hoge lob. Dante rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Verkoppen ... Strafschop! Dante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mingolini neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 1:0

14e minuut.
Lalovac passt de bal zonder na te denken. Balaban heeft problemen om de bal te vangen. Balaban passt de bal met de wreef. Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Szefler speelt de bal door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante is nu in balbezit. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Váczi met de inworp. Kubiakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente geeft een hoge lob. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 34%, FC Rupiecie 66%.
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 1:0

49e minuut.
Kawulok kopt de bal weg. Garyga geeft een hoge lob. Daar is Hanefioglu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingolini onderschept slim de pass. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Furga bokst de bal weg.

60e minuut.
Daar is Dante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante passt de bal met de wreef. Váczi is nu in balbezit. Váczi geeft de bal voor. Dante krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 2:0

64e minuut.
Inworp. Váczi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valente geeft een hoge lob. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 3:0

73e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Lalovac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garyga. Garyga krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Lalovac passt de bal in één keer door. Kubiakas rent richting de bal. Kubiakas geeft een lange en hoge pass. Bielikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Kvalvåg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 3:1

83e minuut.
Lalovac onderschept slim de pass. Lalovac geeft een hoge lob. Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski schiet op doel. Kvalvåg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Bielikowski de bal. Detyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Detyniecki met een sublieme pass. Garyga rent richting de bal. Garyga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 41%, FC Rupiecie 59%.
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 4:1