Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Stodoła
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 35276
Patataj Dąbie `07 Szczecin
maciek Tactiek 325
48% Balbezit 52%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 89
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 62.4
average Schieten formidable
average Passen very good
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Pleimelding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleimelding probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okno de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:1

2e minuut.
Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bankert met een snelle inworp. Khater probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:2

3e minuut.
Khater met de inworp. Bankert is nu in balbezit. Bankert probeert naar een medespeler te passen. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pleimelding zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostka is nu in balbezit. Kostka speelt de bal door. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:3

4e minuut.
Malikov speelt de bal door. Czech is nu in balbezit. Kostka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostka krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Khater rent richting de bal. Khater passt de bal met de wreef. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel. Ludźmierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:4

6e minuut.
Daar is Piso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piso passt de bal met de wreef. Okno rent richting de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:5

8e minuut.
Khater onderschept slim de pass. Khater speelt de bal door. Kostka is nu in balbezit. Kostka draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:6

10e minuut.
Dijoux rent richting de bal. Dijoux passt de bal in één keer door. Okno is nu in balbezit. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:7

11e minuut.
Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert rent richting de bal. Bankert passt de bal met de wreef. Okno rent richting de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pleimelding probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kostka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:8

14e minuut.
Dijoux met de inworp. Daar is Bankert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankert speelt de bal door. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khater is nu in balbezit. Khater schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:9

15e minuut.
Bankert rent richting de bal. Bankert met een sublieme pass. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Okno rent richting de bal. Okno met een sublieme pass. Bankert met een sublieme pass. Klungelig pakt Kostka de bal. Kostka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:10

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankert met de inworp. Khater met een sublieme pass. Kostka is nu in balbezit. Kostka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:11

18e minuut.
Malikov is nu in balbezit. Malikov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Okno de bal. Okno schiet op doel. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Khater probeert de bal met de borst te controleren. Khater draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:12

21e minuut.
Kostka is nu in balbezit. Kostka passt de bal zonder na te denken. Daar is Khater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno is nu in balbezit. Okno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:13

22e minuut.
Kostka probeert de bal aan de voet te houden. Okno is nu in balbezit. Okno passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Khater de bal. Khater haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert passt de bal in één keer door. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Khater met de inworp. Bankert met een sublieme pass. Okno heeft problemen om de bal te vangen. Okno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Bankert met de inworp. Pleimelding met een sublieme pass. Kostka heeft problemen om de bal te vangen. Kostka schiet op doel. Ludźmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khater is nu in balbezit. Khater schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:14

26e minuut.
Khater passt de bal in één keer door. Dijoux is nu in balbezit. Dijoux passt de bal met de wreef. Kostka rent richting de bal. Kostka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pleimelding rent richting de bal. Pleimelding passt de bal met de wreef. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:15

29e minuut.
Ribbisi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bankert met de inworp. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Inworp. Bankert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Khater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kostka rent richting de bal. Kostka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kostka rent richting de bal. Kostka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:16

33e minuut.
Vegas passt de bal met de wreef. Khater is nu in balbezit. Khater passt de bal zonder na te denken. Okno is nu in balbezit. Okno haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malikov rent richting de bal. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel. Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:17

36e minuut.
Khater heeft problemen om de bal te vangen. Khater passt de bal met de wreef. Okno is nu in balbezit. Okno draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:18

36e minuut.
Inworp. Bankert met de inworp. Klungelig pakt Khater de bal. Khater haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:19

37e minuut.
Bankert met een sublieme pass. Daar is Kostka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno rent richting de bal. Okno draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:20

38e minuut.
Pleimelding zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kostka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel. Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:21

39e minuut.
Klungelig pakt Czech de bal. Czech speelt de bal door. Okno rent richting de bal. Okno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:22

41e minuut.
Khater rent richting de bal. Okno heeft problemen om de bal te vangen. Khater is nu in balbezit. Khater schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:23

42e minuut.
Piso passt de bal zonder na te denken. Ribbisi rent richting de bal. Khater verovert de bal door een tackle van achteren. Khater haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:24

44e minuut.
Dijoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert met een sublieme pass. Klungelig pakt Khater de bal. Khater schiet op doel. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Kostka rent richting de bal. Kostka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Khater met een snelle inworp. Bankert speelt de bal door. Kostka is nu in balbezit. Kostka haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 88%, Dąbie `07 Szczecin 12%.
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:25

46e minuut.
Okno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kostka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostka met een sublieme pass. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okno is nu in balbezit. Okno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:26

47e minuut.
Kostka met de inworp. Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleimelding passt de bal zonder na te denken. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khater maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:27

51e minuut.
Janićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janićević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kostka de bal. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:28

53e minuut.
Buczacki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleimelding met de inworp. Kostka is nu in balbezit. Kostka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankert met de inworp. Khater is nu in balbezit. Khater schiet op doel. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:29

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankert met een snelle inworp. Khater rent richting de bal. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:30

57e minuut.
Bankert met de inworp. Khater rent richting de bal. Khater passt de bal met de wreef. Okno rent richting de bal. Okno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:31

58e minuut.
Janićević met een sublieme pass. Klungelig pakt Dijoux de bal. Dijoux speelt de bal door. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khater rent richting de bal. Khater draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Okno de bal. Okno draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:32

59e minuut.
Bankert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleimelding is nu in balbezit. Pleimelding passt de bal in één keer door. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:33

61e minuut.
Ribbisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater onderschept slim de pass. Khater probeert naar een medespeler te passen. Daar is Okno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khater rent richting de bal. Khater schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ludźmierski trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleimelding met een snelle inworp. Kostka is nu in balbezit. Kostka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ludźmierski trapt de bal weg. Inworp. Pleimelding met een snelle inworp. Kostka rent richting de bal. Kostka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:34

64e minuut.
Inworp. Kostka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleimelding met een sublieme pass. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleimelding passt de bal in één keer door. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:35

67e minuut.
Ribbisi kopt de bal weg. Malikov probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pleimelding neemt de hoekschop. Khater springt en kopt de bal. Paal! Okno rent richting de bal. Okno passt de bal met de wreef. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:36

69e minuut.
Ludźmierski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankert met een snelle inworp. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khater rent richting de bal. Khater passt de bal zonder na te denken. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:37

71e minuut.
Vegas probeert naar een medespeler te passen. Khater rent richting de bal. Okno is nu in balbezit. Okno haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:38

73e minuut.
Aurora is nu in balbezit. Aurora passt de bal in één keer door. Okno heeft problemen om de bal te vangen. Okno haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:39

74e minuut.
Bankert met de inworp. Pleimelding rent richting de bal. Pleimelding passt de bal met de wreef. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:40

75e minuut.
Kostka speelt de bal door. Daar is Okno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno met een sublieme pass. Khater is nu in balbezit. Khater schiet op doel. Ludźmierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleimelding met de inworp. Kostka controleert de bal met de borst. Okno is nu in balbezit. Okno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:41

79e minuut.
Okno met een sublieme pass. Słomowski heeft problemen om de bal te vangen. Słomowski met een sublieme pass. Okno is nu in balbezit. Okno haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleimelding met een snelle inworp. Kostka is nu in balbezit. Kostka draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:42

82e minuut.
Kostka met een snelle inworp. Klungelig pakt Pleimelding de bal. Pleimelding probeert naar een medespeler te passen. Daar is Okno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno schiet op doel. Ludźmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:43

83e minuut.
Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka met een sublieme pass. Okno is nu in balbezit. Okno draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:44

84e minuut.
Ludźmierski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bankert neemt de hoekschop. Ludźmierski bokst de bal weg.

85e minuut.
Khater is nu in balbezit. Khater speelt de bal door. Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:45

86e minuut.
Bankert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleimelding probeert naar een medespeler te passen. Okno rent richting de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kostka speelt de bal door. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno met een sublieme pass. Khater rent richting de bal. Khater draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostka rent richting de bal. Kostka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:46

89e minuut.
Bankert met de inworp. Pleimelding met een sublieme pass. Khater rent richting de bal. Khater haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:47

90e minuut.
Pleimelding is nu in balbezit. Pleimelding passt de bal in één keer door. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 94%, Dąbie `07 Szczecin 6%.
Patataj - Dąbie `07 Szczecin 0:47