Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Investors SAN ESCOBAR
nova Tactiek test sezon70wing
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
73.6 gemiddelde waardering 76.8
formidable Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


10e minuut.
Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskuła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saraga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Posłuszny met een snel genomen vrije trap. Wieża springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pérez Santamaría passt de bal zonder na te denken. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris onderschept slim de pass. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Sommese probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Piskuła geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Posłuszny met de inworp. Saraga geeft een lange en hoge pass. Wieża maakt een snoekduik en kopt de bal. Antona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Sira onderschept slim de pass. Sira met een sublieme pass. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen. Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koźluk geeft de bal voor. Wieża kopt de bal weg. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - SAN ESCOBAR 0:1

40e minuut.
Kioris rent richting de bal. Koźluk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kioris raakt geblesseerd tijdens het duel. Kioris legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Investors - SAN ESCOBAR 1:1

43e minuut.
Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - SAN ESCOBAR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 54%, SAN ESCOBAR 46%.
FC Investors - SAN ESCOBAR 2:1

51e minuut.
Ţigănaş probeert naar een medespeler te passen. Šalajevas is nu in balbezit. Kioris maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kioris naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Ţigănaş passt de bal zonder na te denken. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak passt de bal met de wreef. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Okruta met de inworp. Sira is nu in balbezit. Sira passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Walusiak de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 47%, SAN ESCOBAR 53%.
FC Investors - SAN ESCOBAR 2:1