Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FC Krikos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 53388
FC Krikos TKS Modrzew Gródki
Hehehe2 Tactiek TEST 4.3 zz duo
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
77.6 gemiddelde waardering 71.6
incredible Schieten formidable
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Rousselet met een sublieme pass. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski passt de bal in één keer door. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. Siti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Rousselet speelt de bal door. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siti bokst de bal weg.

9e minuut.
Rousselet met de inworp. Szulimowski speelt de bal door. Rousselet rent richting de bal. Rousselet geeft de bal voor. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Szulimowski geeft een hoge lob. Daar is Margaritis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Çilli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - TKS Modrzew Gródki 1:0

18e minuut.
Marino kopt de bal weg. Krachel is nu in balbezit. Rousselet onderschept slim de pass. Margaritis rent richting de bal. Margaritis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Lăzărescu met een sublieme pass. Max is nu in balbezit. Štverka is nu in balbezit. Štverka schiet op doel. Markiet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Marino geeft een lange en hoge pass. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka passt de bal zonder na te denken. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap. Markiet bokst de bal weg.

32e minuut.
Vescina probeert de bal met de borst te controleren. Vescina passt de bal in één keer door. Sese is nu in balbezit. Max verovert de bal door een tackle van achteren. Max haalt uit met een fantastische trap. Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Sese kopt de bal weg. Lacis kan de bal niet met de borst controleren. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka schiet op doel. Markiet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 37%, TKS Modrzew Gródki 63%.
FC Krikos - TKS Modrzew Gródki 1:0

51e minuut.
Lacis kopt de bal weg. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lacis de bal. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka schiet op doel. Paal! Markiet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Çilli geeft de bal voor. Fritzka kopt de bal weg. Max rent richting de bal. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka schiet op doel. Markiet bokst de bal weg.

66e minuut.
Štverka rent richting de bal. Ziering onderschept slim de pass. Max verovert de bal door een tackle van achteren. Max haalt uit met een fantastische trap. Markiet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krikos - TKS Modrzew Gródki 1:1

68e minuut.
Krachel geeft een lange en hoge pass. Štverka kopt de bal weg. Klungelig pakt Marino de bal. Max is nu in balbezit. Max draait met de bal, schiet en ... Markiet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Daar is Sese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu begaat een overtreding. Sese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sese met een snel genomen vrije trap. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Lacis kopt de bal weg. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton is nu in balbezit. Drăgan onderschept slim de pass. Drăgan schiet op doel. Siti bokst de bal weg.

83e minuut.
Vidić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Florea komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vescina passt de bal zonder na te denken. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Siti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - TKS Modrzew Gródki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 42%, TKS Modrzew Gródki 58%.
FC Krikos - TKS Modrzew Gródki 2:1