Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Słupsk FC Krościenko Wyżne
4-4-2 Tactiek nptd vol.8
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
67.9 gemiddelde waardering 72.9
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


12e minuut.
Preste passt de bal met de wreef. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea probeert naar een medespeler te passen. Larrauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrauri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Belea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belea met een snelle inworp. Melegrinis is nu in balbezit. Melegrinis geeft een hoge lob. Bracci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Larrauri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - FC Krościenko Wyżne 0:1

25e minuut.
Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Edirneli de bal. Edirneli geeft de bal voor. Menashe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Słupsk - FC Krościenko Wyżne 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Słupsk 55%, FC Krościenko Wyżne 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Słupsk - FC Krościenko Wyżne 1:1

49e minuut.
Edirneli passt de bal zonder na te denken. Menashe rent richting de bal. Biniaś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biniaś krijgt een gele kaart. Menashe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Menashe neemt zijn aanloop. Vezeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Chryplewski onderschept slim de pass. Chryplewski passt de bal met de wreef. Anh Quyết is nu in balbezit. Anh Quyết schiet op doel. Bracci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - FC Krościenko Wyżne 1:2

68e minuut.
Bertoche geeft een hoge lob. Edirneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirneli geeft een lange en hoge pass. Menashe maakt een snoekduik en kopt de bal. Vezeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Preste probeert naar een medespeler te passen. Belea is nu in balbezit. Belea speelt de bal door. Larrauri is nu in balbezit. Larrauri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Osetek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chryplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chryplewski passt de bal met de wreef. Anh Quyết is nu in balbezit. Anh Quyết schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Belea geeft een hoge lob. Rosenberg onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belea neemt de hoekschop. Larrauri springt en kopt de bal. Bracci bokst de bal weg.

77e minuut.
Bracci trapt de bal weg van het doel. Bukarica kopt de bal weg. Edirneli geeft de bal voor. Pieczkowski springt en kopt de bal. Vezeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Słupsk - FC Krościenko Wyżne 2:2

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żłobiński komt het veld opgelopen. Rescia komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Rescia onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bukarica neemt de hoekschop. Edirneli probeert de bal met de borst te controleren. Edirneli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mojzesowicz komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Edirneli zal de hoekschop nemen. Menashe krijgt zijn hoofd ertegen. Vezeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - FC Krościenko Wyżne 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Słupsk 52%, FC Krościenko Wyżne 48%.
Victoria Słupsk - FC Krościenko Wyżne 3:2