Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12084
MOTO JELCZ OŁAWA Ancyki Świder
PSY:>? Tactiek All in!
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
66.3 gemiddelde waardering 72.1
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Zeba geeft de bal voor. Inworp. Imankulov met de inworp. Popielarz geeft de bal voor. Fatsalı krijgt zijn hoofd ertegen. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Inworp. Imankulov met een snelle inworp. Popielarz is nu in balbezit. Popielarz geeft een lange en hoge pass. Fatsalı maakt een snoekduik en kopt de bal. See bokst de bal weg.

8e minuut.
Bernardello rent richting de bal. Bernardello passt de bal zonder na te denken. Buekenhout rent richting de bal. Buekenhout geeft een hoge lob. Fatsalı springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Imankulov geeft een lange en hoge pass. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Amić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fatsalı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fatsalı legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. Popielarz met de inworp. Imankulov rent richting de bal. Imankulov geeft de bal voor. Fatsalı maakt een snoekduik en kopt de bal. See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Liimatta probeert naar een medespeler te passen. Harasimczuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popielarz. Popielarz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Harasimczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liimatta met een snel genomen vrije trap. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk speelt de bal door. Týrl rent richting de bal. Týrl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Popielarz geeft een hoge lob. Kowalczyk rent richting de bal. Zeba probeert naar een medespeler te passen. Popielarz rent richting de bal. Popielarz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeba verovert de bal door een tackle van achteren. Amić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı onderschept slim de pass. Fatsalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Ancyki Świder 0:1

45e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Týrl is nu in balbezit. Týrl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 67%, Ancyki Świder 33%.
MOTO JELCZ OŁAWA - Ancyki Świder 0:1

50e minuut.
Brizzi probeert naar een medespeler te passen. Bosman geeft de bal voor. Týrl rent richting de bal. Týrl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MOTO JELCZ OŁAWA - Ancyki Świder 1:1

52e minuut.
Bernardello met de inworp. Popielarz met een sublieme pass. Daar is Bernardello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernardello geeft een hoge lob. Fatsalı maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

53e minuut.
Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen passt de bal in één keer door. Kowalczyk is nu in balbezit. Kowalczyk schiet op doel. See werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Ancyki Świder 1:2

63e minuut.
Pachel passt de bal zonder na te denken. MacBeth is nu in balbezit. Popielarz verovert de bal door een tackle van achteren. Popielarz geeft een lange en hoge pass. Kowalczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Ancyki Świder 1:3

72e minuut.
Bosman geeft de bal voor. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Týrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Týrl draait met de bal, schiet en ... Dubourg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
MacBeth geeft een hoge lob. Inworp. Imankulov met de inworp. Popielarz geeft een hoge lob. Kowalczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Ancyki Świder 1:4

80e minuut.
MacBeth geeft een lange en hoge pass. Týrl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kunigonis. Kunigonis krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Buekenhout met een sublieme pass. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk passt de bal met de wreef. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı draait met de bal, schiet en ... See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 63%, Ancyki Świder 37%.
MOTO JELCZ OŁAWA - Ancyki Świder 1:4