Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancyki Świder MOTO JELCZ OŁAWA
All in! Tactiek RedDevils
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
69.1 gemiddelde waardering 68.7
formidable Schieten excellent
formidable Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Tokaev passt de bal in één keer door. Chen is nu in balbezit. Chen passt de bal zonder na te denken. Wieland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieland draait met de bal, schiet en ... See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - MOTO JELCZ OŁAWA 1:0

10e minuut.
Machtelinckx geeft een lange en hoge pass. Schroyen probeert de bal met de borst te controleren. Schroyen met een sublieme pass. Týrl is nu in balbezit. Týrl haalt uit met een fantastische trap. Dubourg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı passt de bal in één keer door. Wieland is nu in balbezit. Wieland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Loginov geeft de bal voor. See probeert naar een medespeler te passen. Loginov kopt de bal weg. Wieland is nu in balbezit. Wieland draait met de bal, schiet en ... See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Fatsalı onderschept slim de pass. Schroyen rent richting de bal. Tokaev begaat een overtreding. Tokaev krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harasimczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liimatta met een snel genomen vrije trap. Ilchev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Chen met een snelle inworp. Tokaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaev geeft de bal voor. Fatsalı krijgt zijn hoofd ertegen. See bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 60%, MOTO JELCZ OŁAWA 40%.
Ancyki Świder - MOTO JELCZ OŁAWA 1:0

75e minuut.
Ilchev kopt de bal weg. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk met een sublieme pass. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Týrl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirbüker onderschept slim de pass. Demirbüker geeft een hoge lob. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardello verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardello passt de bal in één keer door. Bosman onderschept slim de pass. Wieland rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - MOTO JELCZ OŁAWA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 45%, MOTO JELCZ OŁAWA 55%.
Ancyki Świder - MOTO JELCZ OŁAWA 2:0