Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krikos Patataj
Hehehe1 Tactiek maciek
54% Balbezit 46%
12% Spel op eigen helft 88%
82 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 22.1
brilliant Schieten unsatisfactory
outstanding Passen weak
very good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Margaritis speelt de bal door. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Margaritis rent richting de bal. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Vescina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ringo rent richting de bal. Ringo passt de bal met de wreef. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 1:0

3e minuut.
Vescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescina probeert naar een medespeler te passen. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 2:0

4e minuut.
Vescina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ringo speelt de bal door. Torralba Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 3:0

6e minuut.
Cimbora is nu in balbezit. Cimbora passt de bal met de wreef. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 4:0

7e minuut.
Alemdar is nu in balbezit. Alemdar speelt de bal door. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez schiet op doel. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 5:0

8e minuut.
Ziomek probeert naar een medespeler te passen. Zakrzewski is nu in balbezit. Zakrzewski geeft de bal voor. Margaritis rent richting de bal. Margaritis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 6:0

10e minuut.
Marino rent richting de bal. Marino passt de bal zonder na te denken. Daar is Torralba Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 7:0

11e minuut.
Zakrzewski met een sublieme pass. Daar is Ziomek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez schiet op doel. Żmudź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Margaritis rent richting de bal. Margaritis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 8:0

12e minuut.
Ziomek heeft problemen om de bal te vangen. Torralba Jiménez onderschept slim de pass. Torralba Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Torralba Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 9:0

13e minuut.
Ringo speelt de bal door. Klungelig pakt Alemdar de bal. Alemdar passt de bal met de wreef. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 10:0

15e minuut.
Vescina met de inworp. Margaritis rent richting de bal. Margaritis met een sublieme pass. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 11:0

15e minuut.
Alemdar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ringo is nu in balbezit. Ringo passt de bal met de wreef. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 12:0

16e minuut.
Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez met een sublieme pass. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 13:0

18e minuut.
Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese passt de bal in één keer door. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vescina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ringo met een sublieme pass. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 14:0

20e minuut.
Sese onderschept slim de pass. Sese passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Margaritis de bal. Margaritis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 15:0

21e minuut.
Niefart is nu in balbezit. Vescina onderschept slim de pass. Vescina passt de bal zonder na te denken. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 16:0

23e minuut.
Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Margaritis heeft problemen om de bal te vangen. Margaritis probeert naar een medespeler te passen. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vescina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo passt de bal in één keer door. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Torralba Jiménez de bal. Torralba Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 17:0

25e minuut.
Sibik heeft problemen om de bal te vangen. Niefart is nu in balbezit. Margaritis onderschept slim de pass. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Margaritis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drăgan komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Daar is Ringo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ringo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drăgan de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 18:0

28e minuut.
Cimbora passt de bal zonder na te denken. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Torralba Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Torralba Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 19:0

29e minuut.
Alemdar onderschept slim de pass. Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Ringo met een sublieme pass. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torralba Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ... Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 20:0

30e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Drăgan passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Niefart de bal onder controle te krijgen. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Żmudź trapt de bal weg. Inworp. Vescina met een snelle inworp. Ringo is nu in balbezit. Ringo draait met de bal, schiet en ... Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vescina neemt de hoekschop. Drăgan springt en kopt de bal. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 21:0

32e minuut.
Inworp. Sese met de inworp. Vescina probeert naar een medespeler te passen. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 22:0

34e minuut.
Vescina passt de bal zonder na te denken. Starzewski is nu in balbezit. Starzewski probeert naar een medespeler te passen. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Żmudź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 23:0

36e minuut.
Ringo passt de bal zonder na te denken. Daar is Sese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sese met een sublieme pass. Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vescina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ringo met een sublieme pass. Drăgan rent richting de bal. Drăgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 24:0

39e minuut.
Vescina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ringo speelt de bal door. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 25:0

40e minuut.
Vescina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ringo probeert naar een medespeler te passen. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 26:0

42e minuut.
Vescina met de inworp. Ringo rent richting de bal. Ringo met een sublieme pass. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Żmudź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 27:0

43e minuut.
Ziomek met een sublieme pass. Niefart is nu in balbezit. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Torralba Jiménez de bal. Torralba Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 13%, Patataj 87%.
FC Krikos - Patataj 28:0

46e minuut.
Drăgan met een sublieme pass. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez speelt de bal door. Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 29:0

48e minuut.
Żmudź probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vescina met de inworp. Ringo probeert naar een medespeler te passen. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 30:0

49e minuut.
Sibik probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vescina zal de hoekschop nemen. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 31:0

50e minuut.
Inworp. Vescina met een snelle inworp. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 32:0

52e minuut.
Torralba Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Vescina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drăgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 33:0

56e minuut.
Vescina met een snelle inworp. Ringo is nu in balbezit. Ringo speelt de bal door. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 34:0

57e minuut.
Sibik passt de bal met de wreef. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez speelt de bal door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan schiet op doel. Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 35:0

58e minuut.
Ringo is nu in balbezit. Vescina speelt de bal door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 36:0

60e minuut.
Sese rent richting de bal. Sese probeert naar een medespeler te passen. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 37:0

61e minuut.
Torralba Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Torralba Jiménez passt de bal zonder na te denken. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vescina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ringo speelt de bal door. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan schiet op doel. Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vescina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torralba Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen. Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 38:0

64e minuut.
Drăgan onderschept slim de pass. Drăgan speelt de bal door. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez schiet op doel. Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 39:0

66e minuut.
Daar is Vescina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vescina met een sublieme pass. Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 40:0

67e minuut.
Vescina is nu in balbezit. Vescina probeert naar een medespeler te passen. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ... Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 41:0

68e minuut.
Niefart is nu in balbezit. Drăgan onderschept slim de pass. Drăgan met een sublieme pass. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez schiet op doel. Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ... Paal! Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Żmudź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torralba Jiménez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 42:0

71e minuut.
Ringo rent richting de bal. Ringo passt de bal zonder na te denken. Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 43:0

72e minuut.
Kushev met een sublieme pass. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez met een sublieme pass. Klungelig pakt Drăgan de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 44:0

73e minuut.
Zakrzewski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sese met een snelle inworp. Vescina probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ringo is nu in balbezit. Ringo passt de bal in één keer door. Drăgan rent richting de bal. Drăgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 45:0

75e minuut.
Vescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drăgan de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 46:0

76e minuut.
Żmudź geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaudin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ... Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 47:0

77e minuut.
Ziomek heeft problemen om de bal te vangen. Alemdar onderschept slim de pass. Alemdar speelt de bal door. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 48:0

79e minuut.
Niefart bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescina verovert de bal door een tackle van achteren. Vescina passt de bal zonder na te denken. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ... Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vescina neemt de hoekschop. Torralba Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal. Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Żmudź trapt de bal weg. Sibik kopt de bal weg. Vescina is nu in balbezit. Vescina haalt uit met een fantastische trap. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vescina met een snelle inworp. Ringo met een sublieme pass. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 49:0

82e minuut.
Cimbora is nu in balbezit. Cimbora passt de bal met de wreef. Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 50:0

84e minuut.
Vescina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ringo is nu in balbezit. Ringo probeert naar een medespeler te passen. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ... Żmudź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 51:0

86e minuut.
Vescina is nu in balbezit. Vescina speelt de bal door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 52:0

86e minuut.
Inworp. Alemdar met de inworp. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 53:0

87e minuut.
Ziomek speelt de bal door. Sese speelt de bal door. Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 54:0

89e minuut.
Cimbora probeert naar een medespeler te passen. Alemdar met een sublieme pass. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez schiet op doel. Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Patataj 55:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 11%, Patataj 89%.
FC Krikos - Patataj 55:0