Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Investors Żuraw Krzeszów
nova Tactiek TheSpecialTwo
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
74.6 gemiddelde waardering 78.8
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
incredible Verdedigen brilliant


6e minuut.
Ţigănaş probeert naar een medespeler te passen. Piskuła probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Collin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Viana geeft de bal voor. Klungelig pakt Pérez Santamaría de bal. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Collin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Goriano geeft de bal voor. Detyniecki kopt de bal weg. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Valente geeft de bal voor. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Antona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Lissek geeft een hoge lob. Váczi is nu in balbezit. Váczi speelt de bal door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Antona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Piskuła neemt vlug de vrije trap. Pérez Santamaría kopt de bal weg. Walusiak speelt de bal door. Collin is nu in balbezit. Collin haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg bokst de bal weg. Hristolov geeft een lange en hoge pass. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walusiak krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Váczi met de inworp. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente geeft een lange en hoge pass. Mingolini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Żuraw Krzeszów 0:1

42e minuut.
Hristolov onderschept slim de pass. Hristolov geeft een hoge lob. Inworp. Sira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walusiak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 58%, Żuraw Krzeszów 42%.
FC Investors - Żuraw Krzeszów 0:1

59e minuut.
Hristolov onderschept slim de pass. Szefler is nu in balbezit. Szefler passt de bal zonder na te denken. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Hristolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristolov geeft de bal voor. Daar is Ţigănaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Goriano rent richting de bal. Goriano geeft een hoge lob. Lissek rent richting de bal. Lissek geeft een hoge lob. Dante springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hristolov de bal. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ... Paal! Kvalvåg bokst de bal weg. Collin rent richting de bal. Collin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Investors - Żuraw Krzeszów 1:1

77e minuut.
Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría passt de bal met de wreef. Sira speelt de bal door. Okruta is nu in balbezit. Okruta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Valente is nu in balbezit. Valente speelt de bal door. Mingolini is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Váczi zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Okruta de bal. Kawulok is nu in balbezit. Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Szefler speelt de bal door. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi passt de bal in één keer door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Żuraw Krzeszów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 60%, Żuraw Krzeszów 40%.
FC Investors - Żuraw Krzeszów 1:2