Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:24
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Rupieciarnia
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32872
FC Rupiecie MOTO JELCZ OŁAWA
boorr Tactiek RedDevils
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
69.8 gemiddelde waardering 70.5
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Bielikowski passt de bal zonder na te denken. Kubiakas probeert naar een medespeler te passen. Balaban rent richting de bal. Balaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - MOTO JELCZ OŁAWA 1:0

17e minuut.
Inworp. Liimatta met een snelle inworp. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Týrl rent richting de bal. Týrl haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lalovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalovac geeft een lange en hoge pass. Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski haalt uit met een fantastische trap. See probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - MOTO JELCZ OŁAWA 2:0

32e minuut.
Mazonas met een sublieme pass. Lalovac speelt de bal door. Bielikowski rent richting de bal. Bielikowski haalt uit met een fantastische trap. See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - MOTO JELCZ OŁAWA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 60%, MOTO JELCZ OŁAWA 40%.
FC Rupiecie - MOTO JELCZ OŁAWA 3:0

50e minuut.
Daar is Lalovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalovac probeert naar een medespeler te passen. Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski schiet op doel. See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - MOTO JELCZ OŁAWA 4:0

52e minuut.
Lalovac passt de bal met de wreef. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Amić maakt een afschuwelijke overtreding. Amić krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen geeft een hoge lob. Ilchev rent richting de bal. Ilchev draait met de bal, schiet en ... Furga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - MOTO JELCZ OŁAWA 4:1

60e minuut.
Ostaszewski met een sublieme pass. Schroyen rent richting de bal. Schroyen geeft een lange en hoge pass. Týrl maakt een snoekduik en kopt de bal. Furga probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - MOTO JELCZ OŁAWA 4:2

62e minuut.
Ostaszewski met een sublieme pass. Lalovac rent richting de bal. Lalovac passt de bal zonder na te denken. Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski schiet op doel. See probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Liimatta geeft een lange en hoge pass. Iturburu kopt de bal weg. Mazonas rent richting de bal. Mazonas passt de bal in één keer door. Balaban rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bagrowski geeft een lange en hoge pass. Pachel onderschept slim de pass. Mazonas speelt de bal door. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Inworp. Harasimczuk met een snelle inworp. Týrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Týrl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - MOTO JELCZ OŁAWA 4:3

90e minuut.
Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk passt de bal met de wreef. Iturburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev verovert de bal door een tackle van achteren. Ilchev schiet op doel. Furga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 52%, MOTO JELCZ OŁAWA 48%.
FC Rupiecie - MOTO JELCZ OŁAWA 4:3