Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Słupsk Dąbie `07 Szczecin
5-3-2 Tactiek testowa2.2.
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
70.7 gemiddelde waardering 72.9
formidable Schieten formidable
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Myers geeft de bal voor. Hutabarat kopt de bal weg. Okno probeert de bal aan de voet te houden. Okno draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gubiec de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Żłobiński geeft de bal voor. Nazaryan kopt de bal weg. Myers bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers geeft de bal voor. Okno maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Merişor geeft een hoge lob. Daar is Scholz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - Dąbie `07 Szczecin 1:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edirneli met een snelle inworp. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu geeft de bal voor. Menashe maakt een snoekduik en kopt de bal. Bùi Đông bokst de bal weg.

43e minuut.
Butteroni passt de bal met de wreef. Scholz met een sublieme pass. Hutabarat is nu in balbezit. Butteroni geeft de bal voor. Okno maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Słupsk 54%, Dąbie `07 Szczecin 46%.
Victoria Słupsk - Dąbie `07 Szczecin 1:0

46e minuut.
Pleimelding komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Merişor passt de bal in één keer door. Edirneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirneli geeft een hoge lob. Menashe maakt een snoekduik en kopt de bal. Bùi Đông werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - Dąbie `07 Szczecin 2:0

49e minuut.
Scholz heeft problemen om de bal te vangen. Scholz speelt de bal door. Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteroni geeft een lange en hoge pass. Okno maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pleimelding probeert naar een medespeler te passen. Butteroni is nu in balbezit. Butteroni passt de bal in één keer door. Hutabarat is nu in balbezit. Hutabarat schiet op doel. Bracci bokst de bal weg.

58e minuut.
Okno kopt de bal weg. Myers speelt de bal door. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel. Bracci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - Dąbie `07 Szczecin 2:1

68e minuut.
Inworp. Akymenko komt het veld opgelopen. Khater komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarkiewicz is nu in balbezit. Butteroni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Butteroni krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Nazaryan heeft problemen om de bal te vangen. Edirneli verovert de bal door een tackle van achteren. Edirneli geeft een hoge lob. Menashe rent richting de bal. Menashe haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Słupsk 53%, Dąbie `07 Szczecin 47%.
Victoria Słupsk - Dąbie `07 Szczecin 2:1