Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krościenko Wyżne SAN ESCOBAR
nccd vol.1 Tactiek test sezon70wing
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
74 gemiddelde waardering 76.4
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


2e minuut.
Wieża rent richting de bal. Met opzet legt Chryplewski zijn tegenspeler op de grond. Wieża is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez Córdoba komt bij de bal en schiet. Vezeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - SAN ESCOBAR 0:1

7e minuut.
Saraga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ślęzak de bal. Wieża verovert de bal door een tackle van achteren. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Vezeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - SAN ESCOBAR 0:2

14e minuut.
Sommese speelt de bal door. Majdak kopt de bal weg. Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraga geeft een lange en hoge pass. Wieża krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kiljan geeft de bal voor. Larrauri kopt de bal weg. Çanakkale kan de bal niet met de borst controleren. Anh Quyết is nu in balbezit. Anh Quyết schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Larrauri met een sublieme pass. Kiljan rent richting de bal. Kiljan geeft een hoge lob. Anh Quyết krijgt zijn hoofd ertegen. Sommese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - SAN ESCOBAR 1:2

31e minuut.
Chryplewski met een sublieme pass. Larrauri is nu in balbezit. Melegrinis met een sublieme pass. Anh Quyết rent richting de bal. Anh Quyết schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Posłuszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Posłuszny geeft een lange en hoge pass. Saraga rent richting de bal. Saraga geeft een lange en hoge pass. Wieża springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - SAN ESCOBAR 1:3

44e minuut.
Çanakkale controleert de bal met de borst. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrauri is nu in balbezit. Anh Quyết rent richting de bal. Anh Quyết haalt uit met een fantastische trap. Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 39%, SAN ESCOBAR 61%.
FC Krościenko Wyżne - SAN ESCOBAR 1:3

47e minuut.
Tărăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Tărăşilă geeft de bal voor. Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraga geeft de bal voor. Wieża krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiljan passt de bal met de wreef. Larrauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrauri geeft de bal voor. Anh Quyết maakt een snoekduik en kopt de bal. Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kiljan passt de bal met de wreef. Melegrinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melegrinis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Melegrinis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Tărăşilă passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Córdoba met een sublieme pass. Saraga is nu in balbezit. Saraga geeft de bal voor. Majdak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chmielnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielnicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saraga met de inworp. Posłuszny geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 43%, SAN ESCOBAR 57%.
FC Krościenko Wyżne - SAN ESCOBAR 1:3