Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancyki Świder TKS Modrzew Gródki
All in! Tactiek TEST 4.3 zz duo
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
72.1 gemiddelde waardering 70.8
uitstekend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Fritzka speelt de bal door. Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Štverka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Demirbüker neemt vlug de vrije trap. Imankulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Imankulov probeert naar een medespeler te passen. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı draait met de bal, schiet en ... Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fatsalı rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Imankulov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kowalczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Siti bokst de bal weg.

31e minuut.
Imankulov passt de bal met de wreef. Bernardello geeft een hoge lob. Krachel rent richting de bal. Kowalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalczyk schiet op doel. Siti bokst de bal weg.

32e minuut.
Siti met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Max tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Max krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fatsalı verovert de bal door een tackle van achteren. Aladeviren onderschept slim de pass. Kowalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalczyk draait met de bal, schiet en ... Siti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - TKS Modrzew Gródki 1:0

39e minuut.
Fritzka probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu passt de bal met de wreef. Max rent richting de bal. Max schiet op doel. Dubourg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Buekenhout met een sublieme pass. Kowalczyk rent richting de bal. Fritzka begaat een overtreding. Fritzka krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Buekenhout probeert de bal aan de voet te houden. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Díaz krijgt een gele kaart. Max raakt geblesseerd tijdens het duel. Štverka neemt de penalty, wat een uithaal! Dubourg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štverka is nu in balbezit. Štverka draait met de bal, schiet en ... Dubourg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ancyki Świder - TKS Modrzew Gródki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 35%, TKS Modrzew Gródki 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancyki Świder - TKS Modrzew Gródki 1:1

67e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Buekenhout rent richting de bal. Lăzărescu onderschept slim de pass. Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Max rent richting de bal. Max schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Buekenhout rent richting de bal. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Demirbüker maakt een afschuwelijke overtreding. Demirbüker krijgt een gele kaart. Lăzărescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Fritzka met een snel genomen vrije trap. Max springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hruşcă met een sublieme pass. Fritzka probeert naar een medespeler te passen. Štverka rent richting de bal. Štverka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - TKS Modrzew Gródki 1:2

77e minuut.
Trywiański speelt de bal door. Max heeft problemen om de bal te vangen. Demirbüker begaat een overtreding. Demirbüker krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Max is nu in balbezit. Max geeft een hoge lob. Lăzărescu kopt de bal weg. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Çilli passt de bal zonder na te denken. Fritzka probeert naar een medespeler te passen. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ... Dubourg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - TKS Modrzew Gródki 1:3

83e minuut.
Fritzka speelt de bal door. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - TKS Modrzew Gródki 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 40%, TKS Modrzew Gródki 60%.
Ancyki Świder - TKS Modrzew Gródki 1:4