Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR Dąbie `07 Szczecin
test sezon70wing Tactiek X2
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
78.2 gemiddelde waardering 71.3
incredible Schieten formidable
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen brilliant


2e minuut.
Posłuszny rent richting de bal. Posłuszny met een sublieme pass. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel. Bùi Đông werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dąbie `07 Szczecin 1:0

15e minuut.
Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak rent richting de bal. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Butteroni kopt de bal weg. Aurora met een sublieme pass. Daar is Akymenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Rodríguez Córdoba is nu in balbezit. Rodríguez Córdoba passt de bal met de wreef. Infante is nu in balbezit. Majdak verovert de bal door een tackle van achteren. Majdak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akymenko geeft de bal voor. Rebelo de Sousa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Posłuszny. Posłuszny krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Rodríguez Córdoba geeft de bal voor. Wieża is nu in balbezit. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dąbie `07 Szczecin 2:0

36e minuut.
Rodríguez Córdoba geeft een lange en hoge pass. Posłuszny kopt de bal weg. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Çanakkale geeft de bal voor. Kuranty rent richting de bal. Saraga verovert de bal door een tackle van achteren. Saraga geeft een hoge lob. Wieża krijgt zijn hoofd ertegen. Bùi Đông bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 39%, Dąbie `07 Szczecin 61%.
SAN ESCOBAR - Dąbie `07 Szczecin 2:0

46e minuut.
Hutabarat rent richting de bal. Domján begaat een overtreding. Hutabarat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janićević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hutabarat springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kuranty controleert de bal met de borst. Saraga geeft de bal voor. Zygmuntowski heeft problemen om de bal te vangen. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Koźluk geeft een hoge lob. Majdak kopt de bal weg. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża onderschept slim de pass. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Rodríguez Córdoba met de inworp. Posłuszny is nu in balbezit. Posłuszny geeft een hoge lob. Wieża springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Koźluk geeft een lange en hoge pass. Majdak kopt de bal weg. Zygmuntowski kan de bal niet met de borst controleren. Wieża rent richting de bal. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Myers komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Żygus komt het veld opgelopen. Lessa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Żygus onderschept slim de pass. Żygus geeft de bal voor. Posłuszny kopt de bal weg. Saraga geeft een lange en hoge pass. Majdak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Pleimelding komt het veld opgelopen. Saraga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieża rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saraga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majdak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pleimelding rent richting de bal. Posłuszny verovert de bal door een tackle van achteren. Posłuszny passt de bal zonder na te denken. Wieża rent richting de bal. Wieża draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Żygus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak geeft een hoge lob. Bùi Đông bokst de bal weg. Wieża is nu in balbezit. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dąbie `07 Szczecin 3:0

76e minuut.
Posłuszny met de inworp. Saraga geeft een lange en hoge pass. Majdak rent richting de bal. Majdak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dąbie `07 Szczecin 4:0

87e minuut.
Domján geeft een lange en hoge pass. Inworp. Myers met een snelle inworp. Pleimelding geeft een lange en hoge pass. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen. Sommese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 42%, Dąbie `07 Szczecin 58%.
SAN ESCOBAR - Dąbie `07 Szczecin 4:0