Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR Patataj
test sezon70wing Tactiek maciek
58% Balbezit 42%
8% Spel op eigen helft 92%
82 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 24.8
uitstekend Schieten slecht
uitmuntend Passen matig
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Leszek speelt de bal door. Wieża is nu in balbezit. Wieża draait met de bal, schiet en ... Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

3e minuut.
Rodríguez Córdoba met een snelle inworp. Posłuszny controleert de bal met de borst. Posłuszny met een sublieme pass. Leszek rent richting de bal. Leszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 1:0

4e minuut.
Saraga passt de bal zonder na te denken. Leszek is nu in balbezit. Posłuszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Posłuszny haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 2:0

6e minuut.
Koźluk speelt de bal door. Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wieża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 3:0

7e minuut.
Rodríguez Córdoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posłuszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Posłuszny passt de bal in één keer door. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wieża is nu in balbezit. Wieża schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Córdoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieża speelt de bal door. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 4:0

9e minuut.
Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă passt de bal met de wreef. Wieża rent richting de bal. Wieża draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Klungelig pakt Posłuszny de bal. Posłuszny passt de bal zonder na te denken. Leszek rent richting de bal. Leszek haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 5:0

12e minuut.
Ziomek rent richting de bal. Ziomek passt de bal met de wreef. Wieża probeert naar een medespeler te passen. Leszek is nu in balbezit. Leszek haalt uit met een fantastische trap. Żmudź bokst de bal weg. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Wieża is nu in balbezit. Wieża haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 6:0

14e minuut.
Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża passt de bal met de wreef. Leszek is nu in balbezit. Leszek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wieża rent richting de bal. Wieża haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 7:0

16e minuut.
Rodríguez Córdoba met een snelle inworp. Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Wieża rent richting de bal. Wieża draait met de bal, schiet en ... Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 8:0

16e minuut.
Niefart speelt de bal door. Saraga is nu in balbezit. Saraga met een sublieme pass. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża schiet op doel. Żmudź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 9:0

18e minuut.
Czereśniak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saraga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posłuszny met een sublieme pass. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Posłuszny is nu in balbezit. Posłuszny met een sublieme pass. Leszek is nu in balbezit. Leszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Posłuszny is nu in balbezit. Posłuszny passt de bal zonder na te denken. Wieża is nu in balbezit. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Rodríguez Córdoba met de inworp. Posłuszny speelt de bal door. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Posłuszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Posłuszny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rodríguez Córdoba met de inworp. Posłuszny speelt de bal door. Wieża is nu in balbezit. Wieża draait met de bal, schiet en ... Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 10:0

23e minuut.
Leszek is nu in balbezit. Ziomek verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Córdoba verovert de bal door een tackle van achteren. Leszek is nu in balbezit. Leszek draait met de bal, schiet en ... Żmudź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wieża is nu in balbezit. Wieża schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 11:0

24e minuut.
Saraga met een sublieme pass. Daar is Haraldseid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posłuszny met een sublieme pass. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wieża heeft problemen om de bal te vangen. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 12:0

26e minuut.
Daar is Niefart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraga probeert naar een medespeler te passen. Leszek is nu in balbezit. Daar is Leszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszek haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niefart rent richting de bal. Leszek onderschept slim de pass. Leszek draait met de bal, schiet en ... Żmudź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wieża rent richting de bal. Wieża schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 13:0

29e minuut.
Rodríguez Córdoba met een snelle inworp. Posłuszny speelt de bal door. Daar is Wieża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieża schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 14:0

30e minuut.
Roztworowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieża zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posłuszny rent richting de bal. Posłuszny haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 15:0

32e minuut.
Roztworowski geeft de bal voor. Rodríguez Córdoba kopt de bal weg. Leszek rent richting de bal. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża schiet op doel. Żmudź bokst de bal weg. Wieża rent richting de bal. Wieża schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 16:0

33e minuut.
Saraga verovert de bal door een tackle van achteren. Saraga passt de bal met de wreef. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 17:0

34e minuut.
Roztworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Córdoba kopt de bal weg. Wieża is nu in balbezit. Wieża draait met de bal, schiet en ... Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodríguez Córdoba neemt de hoekschop. Wieża springt en kopt de bal. Żmudź bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodríguez Córdoba zal de hoekschop nemen. Wieża maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Żmudź trapt de bal weg van het doel. Zakrzewski kan de bal niet met de borst controleren. Rodríguez Córdoba met een sublieme pass. Leszek heeft problemen om de bal te vangen. Leszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Chwastek geeft een hoge lob. Posłuszny is nu in balbezit. Posłuszny passt de bal in één keer door. Leszek heeft problemen om de bal te vangen. Leszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Posłuszny probeert de bal met de borst te controleren. Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Wieża rent richting de bal. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 18:0

41e minuut.
Klungelig pakt Ziomek de bal. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża heeft problemen om de bal te vangen. Wieża draait met de bal, schiet en ... Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 19:0

43e minuut.
Domján probeert naar een medespeler te passen. Leszek rent richting de bal. Wieża is nu in balbezit. Wieża schiet op doel. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 20:0

45e minuut.
Tărăşilă passt de bal zonder na te denken. Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźluk probeert naar een medespeler te passen. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 9%, Patataj 91%.
SAN ESCOBAR - Patataj 20:0

47e minuut.
Niefart bereikt de bal nog maar net als eerste. Posłuszny speelt de bal door. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 21:0

49e minuut.
Rodríguez Córdoba met een snelle inworp. Posłuszny rent richting de bal. Posłuszny speelt de bal door. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 22:0

50e minuut.
Koźluk heeft problemen om de bal te vangen. Koźluk passt de bal zonder na te denken. Daar is Leszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszek haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Wieża is nu in balbezit. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 23:0

53e minuut.
Sibik passt de bal in één keer door. Ziomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża onderschept slim de pass. Wieża schiet op doel. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 24:0

54e minuut.
Niefart probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zakrzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieża verovert de bal door een tackle van achteren. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Żmudź bokst de bal weg.

55e minuut.
Żmudź trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Córdoba met een snelle inworp. Posłuszny speelt de bal door. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodríguez Córdoba zal de hoekschop nemen. Leszek rent richting de bal. Leszek haalt uit met een fantastische trap. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rodríguez Córdoba met de inworp. Posłuszny met een sublieme pass. Wieża rent richting de bal. Wieża draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 25:0

59e minuut.
Posłuszny rent richting de bal. Posłuszny met een sublieme pass. Daar is Wieża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 26:0

60e minuut.
Inworp. Rodríguez Córdoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posłuszny kan de bal niet met de borst controleren. Posłuszny met een sublieme pass. Wieża rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rodríguez Córdoba neemt de hoekschop. Leszek kopt de bal weg. Wieża rent richting de bal. Wieża draait met de bal, schiet en ... Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 27:0

62e minuut.
Leszek verovert de bal door een tackle van achteren. Leszek probeert naar een medespeler te passen. Wieża rent richting de bal. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 28:0

64e minuut.
Posłuszny is nu in balbezit. Posłuszny speelt de bal door. Wieża rent richting de bal. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rodríguez Córdoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posłuszny met een sublieme pass. Wieża is nu in balbezit. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 29:0

67e minuut.
Leszek passt de bal in één keer door. Rodríguez Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wieża de bal. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 30:0

68e minuut.
Saraga speelt de bal door. Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leszek de bal. Leszek draait met de bal, schiet en ... Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Rodríguez Córdoba met een snelle inworp. Posłuszny met een sublieme pass. Wieża heeft problemen om de bal te vangen. Wieża schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 31:0

70e minuut.
Leszek met een sublieme pass. Posłuszny speelt de bal door. Daar is Wieża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 32:0

73e minuut.
Posłuszny heeft problemen om de bal te vangen. Posłuszny met een sublieme pass. Klungelig pakt Wieża de bal. Wieża draait met de bal, schiet en ... Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 33:0

75e minuut.
Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Tărăşilă met een sublieme pass. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek haalt uit met een fantastische trap. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 34:0

76e minuut.
Sibik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zakrzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieża rent richting de bal. Wieża draait met de bal, schiet en ... Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 35:0

78e minuut.
Posłuszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Leszek rent richting de bal. Leszek draait met de bal, schiet en ... Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 36:0

80e minuut.
Wrestny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieża met een snelle inworp. Rodríguez Córdoba is nu in balbezit. Rodríguez Córdoba passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Wrestny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodríguez Córdoba neemt de hoekschop. Wieża maakt een snoekduik en kopt de bal. Żmudź werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 37:0

84e minuut.
Daar is Koźluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźluk met een sublieme pass. Wieża is nu in balbezit. Wieża schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 38:0

85e minuut.
Tărăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Tărăşilă speelt de bal door. Leszek rent richting de bal. Leszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 39:0

89e minuut.
Posłuszny met een sublieme pass. Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă speelt de bal door. Leszek is nu in balbezit. Leszek draait met de bal, schiet en ... Żmudź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wieża is nu in balbezit. Wieża draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 40:0

90e minuut.
Saraga met een sublieme pass. Tărăşilă probeert naar een medespeler te passen. Wieża is nu in balbezit. Wieża heeft problemen om de bal te vangen. Wieża schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Patataj 41:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 7%, Patataj 93%.
SAN ESCOBAR - Patataj 41:0