Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:22
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5911
MOTO JELCZ OŁAWA FC Krikos
PSY:>? Tactiek Hehehe2
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
68.2 gemiddelde waardering 77.4
very good Schieten incredible
formidable Passen incredible
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Rousselet probeert naar een medespeler te passen. Vescina rent richting de bal. Vescina passt de bal zonder na te denken. Drăgan rent richting de bal. Drăgan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Rousselet kopt de bal weg. Nahrendorf met een sublieme pass. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft een lange en hoge pass. Drăgan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - FC Krikos 0:1

31e minuut.
Rousselet met een sublieme pass. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski geeft de bal voor. Drăgan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - FC Krikos 0:2

35e minuut.
Vescina geeft een hoge lob. Shaffer kopt de bal weg. Klungelig pakt Zeba de bal. Drăgan onderschept slim de pass. Drăgan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Rousselet geeft de bal voor. Shaffer kopt de bal weg. Daar is Amić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan draait met de bal, schiet en ... See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Harasimczuk is nu in balbezit. Ardelean rent richting de bal. Harasimczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Týrl springt en kopt de bal. Markiet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 66%, FC Krikos 34%.
MOTO JELCZ OŁAWA - FC Krikos 0:2

49e minuut.
Cimbora met een sublieme pass. Marino probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski geeft de bal voor. Drăgan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cimbora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbora geeft een lange en hoge pass. Nahrendorf kopt de bal weg. Szulimowski geeft de bal voor. Drăgan krijgt zijn hoofd ertegen. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Szulimowski geeft de bal voor. Drăgan is nu in balbezit. Brizzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brizzi krijgt een gele kaart. Drăgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drăgan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. See werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - FC Krikos 0:3

58e minuut.
Lacis passt de bal met de wreef. Sese met een sublieme pass. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Szulimowski rent richting de bal. Liimatta rent richting de bal. Szulimowski onderschept slim de pass. Szulimowski geeft een hoge lob. Drăgan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Vescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescina passt de bal met de wreef. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan draait met de bal, schiet en ... See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rousselet is nu in balbezit. Rousselet passt de bal met de wreef. Daar is Vescina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vescina geeft een lange en hoge pass. Drăgan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Vescina de bal. Vescina passt de bal in één keer door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan draait met de bal, schiet en ... See werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - FC Krikos 0:4

73e minuut.
Drăgan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ilchev komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Szulimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulimowski speelt de bal door. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - FC Krikos 0:5

84e minuut.
Amić met een sublieme pass. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk speelt de bal door. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 70%, FC Krikos 30%.
MOTO JELCZ OŁAWA - FC Krikos 0:5