Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR Żuraw Krzeszów
test sezon70wing Tactiek TheSpecialTwo
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
76.6 gemiddelde waardering 79.6
formidable Schieten incredible
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


6e minuut.
Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Saraga is nu in balbezit. Saraga passt de bal met de wreef. Majdak rent richting de bal. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Váczi geeft een lange en hoge pass. Sommese werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Haraldseid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 0:1

24e minuut.
Mingolini probeert naar een medespeler te passen. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi met een sublieme pass. Mingolini rent richting de bal. Mingolini schiet op doel. Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Rodríguez Córdoba met een sublieme pass. Lissek geeft een hoge lob. Domján rent richting de bal. Mingolini onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Váczi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haraldseid onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 0:2

36e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Córdoba de bal. Rodríguez Córdoba geeft een hoge lob. Wieża rent richting de bal. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 57%, Żuraw Krzeszów 43%.
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:2

47e minuut.
Saraga speelt de bal door. Posłuszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Posłuszny passt de bal zonder na te denken. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Saraga rent richting de bal. Kawulok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saraga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saraga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Majdak krijgt zijn hoofd ertegen. Ziaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Váczi is nu in balbezit. Inworp. Váczi met de inworp. Valente geeft een lange en hoge pass. Dante springt en kopt de bal. Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Garyga passt de bal zonder na te denken. Koźluk onderschept slim de pass. Váczi is nu in balbezit. Váczi geeft een hoge lob. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Sommese bokst de bal weg. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:3

66e minuut.
Posłuszny passt de bal in één keer door. Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraga met een sublieme pass. Majdak rent richting de bal. Majdak schiet op doel. Ziaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente passt de bal in één keer door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Sommese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 57%, Żuraw Krzeszów 43%.
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:4