Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Modrzew Gródki MOTO JELCZ OŁAWA
TEST 4.3 zz duo Tactiek Red2Devils
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
69.2 gemiddelde waardering 70.2
outstanding Schieten excellent
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Klungelig pakt Max de bal. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka begaat een overtreding. Fritzka krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Harasimczuk heeft problemen om de bal te vangen. Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Schroyen speelt de bal door. Ilchev rent richting de bal. Ilchev draait met de bal, schiet en ... Siti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Max is nu in balbezit. Shaffer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Max is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fritzka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Max krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fritzka met een sublieme pass. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Max is nu in balbezit. Max schiet op doel. See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 1:0

28e minuut.
Vidić is nu in balbezit. Fritzka speelt de bal door. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ... See probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 2:0

36e minuut.
Liimatta is nu in balbezit. Liimatta passt de bal in één keer door. Fritzka geeft de bal voor. Štverka rent richting de bal. Štverka draait met de bal, schiet en ... See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Vidić verovert de bal door een tackle van achteren. Vidić geeft de bal voor. Štverka is nu in balbezit. Štverka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 51%, MOTO JELCZ OŁAWA 49%.
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 3:0

54e minuut.
Bosman rent richting de bal. Bosman geeft de bal voor. Týrl rent richting de bal. Týrl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 3:1

56e minuut.
Ilchev kopt de bal weg. Fritzka rent richting de bal. Fritzka passt de bal in één keer door. Max is nu in balbezit. Max schiet op doel. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Liimatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Liimatta passt de bal met de wreef. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk geeft een hoge lob. Ilchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vidić passt de bal met de wreef. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka passt de bal met de wreef. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Štverka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hruşcă onderschept slim de pass. Hruşcă passt de bal in één keer door. Shaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Max onderschept slim de pass. Max haalt uit met een fantastische trap. See probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

72e minuut.
Zeba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lăzărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Brizzi speelt de bal door. Fritzka rent richting de bal. Fritzka passt de bal in één keer door. Vidić is nu in balbezit. Vidić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Fritzka speelt de bal door. Trywiański met een sublieme pass. Vidić met een sublieme pass. Štverka rent richting de bal. Štverka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Schroyen rent richting de bal. Schroyen probeert naar een medespeler te passen. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk geeft de bal voor. Ilchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fritzka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vidić de bal. Vidić passt de bal zonder na te denken. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka draait met de bal, schiet en ... See probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 4:1

87e minuut.
Çilli is nu in balbezit. Çilli geeft een hoge lob. Max kopt de bal weg. Štverka rent richting de bal. Štverka schiet op doel. See probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 45%, MOTO JELCZ OŁAWA 55%.
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 4:1