Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Homeland Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 70000
LEGIA Góra Kalwaria FV Wiking
MOVE2-2wDLM Tactiek ot 1
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
69.9 gemiddelde waardering 69
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


24e minuut.
Tsitsos geeft de bal voor. Colletto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yavorov. Yavorov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Colletto raakt geblesseerd tijdens het duel. Colletto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lebeau is nu in balbezit. Semik onderschept slim de pass. Semik haalt uit met een fantastische trap. Kuroś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - FV Wiking 1:0

36e minuut.
Motta onderschept slim de pass. Motta geeft de bal voor. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEGIA Góra Kalwaria - FV Wiking 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 54%, FV Wiking 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LEGIA Góra Kalwaria - FV Wiking 1:1

50e minuut.
Ciskowski geeft een hoge lob. Grădean rent richting de bal. Brudzisz begaat een overtreding. Brudzisz krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Brudzisz passt de bal zonder na te denken. Albacete is nu in balbezit. Albacete passt de bal in één keer door. Semik is nu in balbezit. Semik haalt uit met een fantastische trap. Kuroś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lebeau is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - FV Wiking 2:1

59e minuut.
Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Semik rent richting de bal. Dworczak is nu in balbezit. Semik rent richting de bal. Semik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gallo Moreno speelt de bal door. Semik is nu in balbezit. Lebeau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lebeau krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lincar komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lincar rent richting de bal. Grădean is nu in balbezit. Grădean geeft de bal voor. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dworczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Stavridis de bal. Sümbül begaat een overtreding. Sümbül krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Neeskens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neeskens geeft een hoge lob. Stavridis is nu in balbezit. Stavridis draait met de bal, schiet en ... Kuroś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - FV Wiking 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 55%, FV Wiking 45%.
LEGIA Góra Kalwaria - FV Wiking 3:1